Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az alábbi tipp akkor jöhet jól, amikor egy véletlen ötlet nyomán gyors vacsorameghívást kapunk, és szeretnénk percek alatt különleges frizurát készíteni. Csupán egy kevés hajlakkra, egy hajgumira és néhány egyszerű csatra lesz szükségünk.

haj2015-04-26

Először fésüljük át a hajunk, majd tegyünk rá egy kevés lakkot, hogy jobb, dúsabb tartása legyen. Válasszunk külön a fejtetőnél egy nagyobb tincset, ideiglenesen rögzítsük egy csattal, hiszen később lesz csak rá szükségünk. Oldalt is ugyanígy válasszunk külön egy kisebb hajköteget.

A többit egy gumival hátul fogjuk össze, tekerjünk belőle laza kontyot, a végét csattal fixáljuk a fejhez. Ezután a felső tincsből távolítsuk el a csattot, majd tekerjük körbe vele a kontyot, és alul a fejtőnél csatoljuk le.

Az oldalsó tincset pedig szintén tekerjük körbe a kontyra, kissé lazán hagyva. Kész is a szuper laza, de mégis elegáns és figyelemfelkeltő konty.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!