Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az élet egy folyamatos hullámvasút – ma fönt szárnyalunk a fellegekben, míg holnap a sárban vergődünk. Egy erős nő azonban sose adja fel. Bármennyire is mély legyen az a gödör, amelynek a fenekére pottyant, úgyis ezt a tizenhat dolgot fogja tenni. Mert erős. És ez teszi őt különlegessé!

1. Egy erős nő mindig dolgozik

Igen, vannak napok, amikor a paplan alól sem bújna ki, nemhogy a lakásból. De ez mégsem gátolja meg őt abban, hogy felkeljen, és bemenjen dolgozni. Mert vannak kötelezettségei. Mert felelősséget vállalt a munkájáért. Nem tesz szívességeket.

2. Egy erős nő mindig távol tartja magát a „mérgező” emberektől

Nem számít, hogy amióta él, azóta ismeri őket. Ha egyszer valaki stresszfaktorrá válik a számára, elfelejti. Meghagyja őt a múltnak. Mert nem viseli el az ilyenfajta mérgezést. Mert tudja, hogy azok az emberek, akik megmérgezik az életét, nincs mit keressenek mellette.

3. Egy erős nő szereti önmagát

Igen, neki is vannak komplexusai – kinek nincsenek? És vannak pillanatok, amikor elbizonytalanodik, amikor a padlón hever az önbizalma. De sosem hagy fel azzal, hogy szépnek és értékesnek tartsa magát. Mert ő valóban szép és értékes.

4. Egy erős nő mindig nyíltan fejezi ki az érzéseit

Tudja, hogy a síráshoz, a sebezhetőséghez, a lelkének a feltárásához erőre van szüksége. Bár sosem könnyű, de ő mindig az igazat fogja mondani. Mert ő mindig hiteles, egyenes ember marad.

5. Egy erős nő mindig képes véget vetni egy rossz kapcsolatnak

Nem fél az egyedülléttől. Mert inkább van egyedül, mint egy kapcsolat csapdájában, melyben nem ismerik el őt, amelyben nem értékelik. Az elvárásai a férfiakkal szemben magasak, akárcsak a magával szemben felállított standardok.

6. Egy erős nő mindig vigyáz a szellemi egészségére

Fontos számára a test és az elme egészsége. Ha szüksége van rá, egy egész napot szán arra, hogy pihenhessen. Tudja, hogy boldogságot érdemel, és mindent megtesz ennek érdekében.

7. Egy erős nő támogatja a nőtársait

Nem riválisként tekint a többi nőre, hanem a testvéreire. Ezért minden körülmények között támogatni fogja őket.

8. Egy erős nő bízik önmagában

Sosem hagy fel a reménnyel, hogy sikeres lesz. Akárhány kudarcot is szenvedjen el, mindig lábra áll, és megy előre. Addig küzd, míg eléri a célját, mert ő egy harcos, aki sosem adja fel.

9. Egy erős nő tud nemet mondani

Bár szokása, hogy túl sok dolgot vállal magára, mégis tisztában van azzal, hogy nem egy szuperhős. Ismeri a határait, tudja, mire képes, mint ahogyan azt is, mikor kell nemet mondania. Mert pontosan tudja, mennyire futja az erejéből.

10. Egy erős nő mindig vigyáz magára

Mert tudja, hogy csak magára támaszkodhat. Ő az, aki megkeresi a mindennapi betevőt, ő fizeti a számlákat. Független.

11. Egy erős nő segítséget is tud kérni

Mert tisztában van a lehetőségeivel. És ha nagyon nehezére esik egyedül véghez vinni valamit, habozás nélkül kér segítséget. Tudja, hogy egyedül megtenni mindent képtelenség. Még a legerősebb embereknek is szükségük van segítségre.

12. Egy erős nő mindig azt mondja, amit gondol

Nem szépítgeti a véleményét. Mint ahogyan az sem számít, hogy másoknak ez tetszik vagy sem. A saját igazsága szerint él, és az őszinteség nála mindennél többet ér.

13. Egy erős nő mindig jólelkű

Ha olyasvalaki társaságában van, akit nem kedvel, méltóságosan viselkedik, mosollyal az arcán. És megpróbál együttérezni mindenkivel, még akkor is, ha azt egyesek nem érdemlik meg.

14. Egy erős nő nem tűri a tiszteletlenséget

Bár gyűlöli a konfliktusokat, ha valaki átlépné a jóérzés határait, azonnal kiáll magáért vagy a szeretteiért.

15. Egy erős nő folyamatosan fejlődik

Szigorú önmagával szemben, tudja, min kell még javítania. Minden nap arra törekszik, hogy jobb emberré váljon.

16. Egy erős nő tudja, miként vészeljen át egy nehéz időszakot

Mert neki is vannak rossz napjai, nehéz pillanatai. De függetlenül attól, hogy az élet milyen akadályokat állít az útjába, elég erős ahhoz, hogy továbblépjen, és minden nehézségből új erőt merítsen.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!