KezdőlapÉletmódDivatEgy ruhadarab, ami nem hiányozhat a baba ruhásszekrényéből

Egy ruhadarab, ami nem hiányozhat a baba ruhásszekrényéből

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha megkérdeznénk az anyukákat, hogy melyek a legfontosabb babaruhák, akkor több, mint valószínű, hogy a baba body szerepelne a listán. Ez pedig nem is meglepő azt tekintve, hogy mennyire sokoldalúan viselhető ruhadarabról van szó. Nem vitás tehát, hogy jó szolgálatot tesz a baba születése utáni első években, a kérdés legfeljebb csak az lehet, hogy melyiket érdemes választani?

Amennyiben kíváncsi a válaszra, akkor tartson velünk!

Mi az a baba body?

A baba bodyk egy az egyben megegyeznek a felnőtt változatokkal, csak annyi a különbség, hogy ezek az újszülöttek méretére vannak szabva. Lényegében olyan ruhadarabokról van szó, amik teljesen befedik a picik felsőtestét, de ahelyett, hogy véget érnének a derekuknál, át lehet hajtani őket a lábuk között, és egy patent segítségével össze lehet kapcsolni a két részt.

Ezeket a ruhadarabokat nagyon szeretik a szülők, hiszen a patentoknak köszönhetően nagyon egyszerűen rá tudják adni a babájukra. A levételük pedig ugyanilyen egyszerűen történik a patentok kikapcsolásával. További előnyük, hogy mivel nem érnek véget a deréknál, ezért nem kell tartani attól, hogy felcsúszik az anyag, a picik bőre pedig szabadon marad.

Milyen típusai közül lehet választani?

A baba bodyk többféle kivitelben készülnek attól függően, hogy milyen kialakítással rendelkeznek. Alapvetően két típust különböztetünk meg: a rövid-, illetve a hosszúujjú változatokat, amiket az évszaknak, illetve a benti hőmérsékletnek megfelelően tudunk váltogatni.

Ugyanakkor ma már sokkal színesebb a kínálat, ebből kifolyólag pedig más tekintetben is különbözhetnek egymástól az egyes darabok. Vannak például normál és garbós nyakkialakítással rendelkező bodyk, de vannak olyanok is, amiknek az ujjrésze fodros anyaggal van díszítve.

Láthatja, hogy a baba body egy igazi alapdarab, aminek mindenképp helye van a gardróbban, hiszen bármikor jó szolgálatot tehet. A sajátos tulajdonságainak hála nagyon kényelmesen és praktikusan használható, ami szintén nagymértékben növeli a népszerűségét. A lényeg, hogy mindig az adott évszaknak megfelelő változatokat válasszuk.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet