KezdőlapÉletmódEzért sokkal szerencsésebbek azok a férfiak, akik lánytesóval nőttek fel

Ezért sokkal szerencsésebbek azok a férfiak, akik lánytesóval nőttek fel

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az olyan hírességeknek, mint Michael B. Jordan, Dakota Fanning vagy Harry Styles, elmondásuk szerint azért is annyira boldogok és kiegyensúlyozottak, mert nagyon jó kapcsolatot ápolnak nővérükkel.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy azok, akiknek nővérük van, sokkal megértőbbek és soha nem fognak zavartan nevetgélni, ha például egy női higiéniáról szóló beszélgetésbe keverednek.

Másodsorban, a szakértők úgy vélik, hogy sokkal magasabb érzelmi intelligenciával rendelkeznek ezek az emberek, mélyen átérzik beszélgetőpartnerük problémáját, és empatikusan tudnak viszonyulni a nehezebb kérdésekhez is.

Ez azzal is magyarázható, hogy a nők hajlamosabbak arra, hogy jól átgondolják a dolgokat, mielőtt cselekednének vagy véleményt formálnának. A döntés meghozatala előtt pedig figyelembe veszik a számukra fontos személy igényeit is.

Éppen ezért egy nővérrel és általában a nőkkel való együttélés, hozzájárulhat a férfiak érzelmi intelligenciájának fejlődéséhez is. Ha valakinek nővére van, sokkal tudatosabb, figyelmesebb és tisztelettudóbb lesz.

Egy másik nagyon fontos dolog, amelyre egy nagyobb lánytestvér hatással lehet, mégpedig a kompromisszumkészség és a türelem fejlesztésére. De mivel nagyon sok olyan ember van a világon, akinek nincs lánytestvére, a jó hír az, hogy ezeket a képességeket az anyától, nagynénitől, vagy egy barátnőtől is meg lehet tanulni.

Aki nők társaságában nevelkedik, egészen biztosan sosem fog rövid sms-ben bocsánatot kérni, hiszen tisztában van vele, hogy hogyan gondolkodik egy nő, és mire is van szüksége egészen pontosan.

Ha legközelebb egy megbízható lelki tanácsadóra lenne szükséged, fordulj a nővéredhez, és akkor egyben egy “legjobb barátot” is nyersz.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet