Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Julia Roberts hihetetlenül gyönyörű mosolyával az egész világot levette a lábáról. Természetéből adódóan gyönyörű, de persze ehhez fakítón fehér fogai is sokat segítenek. Az elragadó színésznő elárulta, mi a titka hófehér fogainak.

Azt gondolnád, hogy profi szakemberek gondoskodnak arról, hogy a színésznő fogai hófehérek legyenek, pedig az igazság az, hogy nagymamája bevált módszerét alkalmazza.

“Minden nap szódabikarbónával mosok fogat” – árulta el büszkén mosolyogva Julia Roberts az amerikai InStyle magazinnak. “Nagymamám minden nap szódabikarbónát tett a fogkeféjére, és úgy mosott fogat. Egész életében nem volt semmi problémája a fogaival.”

A szódabikarbóna az egyik leghatékonyabb természetes fogfehérítő, érdemes kipróbálni! Lehet, hogy Julia Roberts minden nap ezzel mos fogat, mi azonban nem javasoljuk a használatát, helyette egy héten csak egyszer használd, és ha teheted a szódabikarbónából is a finomra őrölt változatát szerezd be, gyógyszertárból.

1. Szódabikarbónás víz

Vizezd be a fogkeféd, tegyél rá egy kevés fogkrémet, majd mártsd szódabikarbónába, és moss fogat a megszokott módon. A végén öblögess egy csésze szódabikarbónás vízzel.

2. Szódabikarbóna és oxigénes víz

Mártsd a fogkeféd oxigénes vízbe, majd szórd be szódabikarbónával, és moss fogat. Utána öblögess bő vízzel.

3. Szódabikarbóna és só

Egy teáskanál szódabikarbónát keverj el három teáskanál sóval, majd mártsd bele a benedvesített fogkeféd, és így moss fogat. A dörzshatásnak köszönhetően könnyen meg tudsz szabadulni a lerakódásoktól, szennyeződésektől, foltoktól.

4. Szódabikarbóna és citromlé

Szódabikarbónát keverj el citromlével, majd ebbe a pépes masszába mártsd a fogkefét, és így moss fogat. A citromlé fertőtlenít, gyulladásgátló hatása van, és fehérít is.

5. Szódabikarbóna és glicerin

3 evőkanál növényi glicerint keverj el 5 teáskanál szódabikarbónával, majd a keverékkel moss fogat.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!