Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A statisztikák szerint a lakosság kb. 20%-a rendelkezik kis gödröcskékkel az arcán. Sok ember számára nagyon szimpatikusak ezek a gödröcskék, de csak kevesen tudják igazán a jelentésüket. Lehet, hogy nehéz elhinni, de az arcon lévő kis gödrök, valójában az arcizmok deformációi, és sok ember hajlandó kemény pénzt fizetni, hogy eltüntesse ezeket.

Egy Isabella Gilbert nevű nő, megszállottja volt annak, hogy arcán nem voltak ilyen gödröcskék, ezért 1936 körül, megkísérelt kifejleszteni egy olyan eszközt, amely gombokat nyomva az ember arcához gödröket hozott létre.

Az apró kis gödröket az örök ifjúsághoz kapcsolták!

A tudósok úgy vélik, hogy a gödrök az egyedeket fiatalabbakká varázsolják, életkortól függetlenül. Ennek oka az, hogy a gödröcskéket általában gyermekekkel és csecsemőkkel társítjuk, és így tudat alatt hajlamosak vagyunk fiatalabbnak érzékelni az ezzel rendelkező személyeket.

Sok kultúrában úgy vélték, hogy ezek a gödröcskék, a szerencse és a jólét jelképei. Ez az ötlet különösen akkor merült fel, amikor ezeket saját gyermekeik arcán észlelték.

Mosolyogj – hisz mindenképp gyönyörű vagy!

Valószínűleg észrevettük, hogy a hollywoodi színészek többségének kis gödröcskék ékesítik az arcát, és ez a mosolyukkal együtt igen elragadónak tűnhet. Ha mi nem rendelkeznénk ezekkel, ne aggódjunk, csak mosolyogjunk tovább, hisz a hatás ugyan olyan lesz.

Minden a génekben van elrejtve!

Sajnos a gödröcskéket csak genetikai örökségként kaphatjuk meg, akár anyától, apától, vagy nagyszülőktől. Az arcon lévő kis gödrök szexuálisan vonzóbbá teszik viselőjüket, ugyanis a legújabb tanulmányok kimutatták, hogy azok, akiknek arcán megtalálható, általában vonzóbbak az emberek számára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!