KezdőlapÉletmódEzt jelenti, ha macskával álmodsz!

Ezt jelenti, ha macskával álmodsz!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mit jelent, ha álmodban macskát látsz?

Az álmok átjárást mutatnak egy ismeretlen világ felé, a tudatalatti rejtett üzenetei bontakoznak ki általuk, és olyan dolgokra derülhet fény, amelyekre nem is gondolnánk. Hosszú idők óta próbálják megfejteni a szakemberek az álmok jelentését, magyarázatot találni azokra a képkockákra, amelyekkel az éjszaka folyamán találkozunk.

A macska az álmokban a női oldal megtestesítője, akár férfi vagy nő álmodik vele, mindenképp a női oldalt jelzi. Merthogy mindenkinek van férfi és női oldala is, természetesen az egyik hangsúlyosabb.

Ha macskával álmodtál, ez utalhat a függetlenség utáni vágyadra, de akár egy rossz jel is lehet. A macskák ragadozó, vadászó állatok, és könyörtelenül ejtik el a kiszemelt zsákmányt. Éppen ezért ez az álom egy figyelmeztető jel is lehet.

A macska az álmokban az erős és felkavaró érzelmeket szimbolizálja, egy változásokkal teli időszak közeledtét is jelezheti. Ahhoz, hogy megértsd az üzenetét, egy kicsit jobban befelé kell figyelned.

Ha azt álmodod, hogy befogadsz, megszelídítesz egy macskát, azt jelenti, hogy megosztod valakivel az ötleteidet, gondolataidat.

Ha egy agresszív, karmoló, harapó macskáról álmodsz, akkor azt jelenti, hogy csalódni fogsz valakiben, elveszted a bizalmad, vagy elárulnak.

Ha egy szelíd, bújós macskáról álmodsz, akkor azt jelenti, hogy a biztonságot, a kényelmet, a nyugalmat keresed az életedben. Egy üzenet arra vonatkozóan, hogy jobban kell vigyáznod önmagadra.

Ha egy macska megkarmol, akkor az a nőies energiák elakadására, intim problémákra is utalhat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet