Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A stressz az egyik legnagyobb ellensége az arcbőrnek, de emellett számos károsító, ráncosító anyaggal érintkezünk nap mint nap.

zabmaszk

Testünk és lelkünk folyamatos törődést igényel. Készítsük el az alábbi természetes szereket tartalmazó pakolást, hogy arcunk ápolt és kisimult legyen.

Hozzávalók: 2 evőkanál gabona- vagy zabpehely, 1 filter kamillatea, vagy 1 teáskanál apróra zúzott, szárított kamilla virág, 100-150 ml forrásban levő víz vagy tej.

Elkészítés: ha filteres kamillát használunk, szabadítsuk ki a növényt a kis tasakokból. Keverjünk el az apróra darált gabonával, majd adjuk a forrásban levő tejhez vagy vízhez. Kevergessük néhány percig, míg sűrű pép lesz.

Kenjük fel vastagabb rétegben az arcunkra, csak vigyázzunk rá, hogy ne legyen túl forró. Helyezzünk rá egy enyhén bevizezett gézdarabot, dőljünk hátra, és 15 percig élvezzük a kényeztető kezelést. Vegyük le a maszkot, és mossuk le az arcot meleg vízzel.

Alkalmazzuk rendszeresen a sima és problémamentes bőr érdekében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!