Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hollywoodban nemcsak a fogyókúrák vannak topon: a sztárok fizikai gyakorlatokkal, sporttal is igyekeznek formában tartani magukat. Eláruljuk nektek az ikonok legmenőbb tornagyakorlatait, hátha így könnyebb lesz megszabadulni a felszedett plusz-kilóktól!

Jennifer Aniston például a szaladásra esküszik. Neki ez a leghatásosabb mód az alakformálásban. Emellett a hot-yogát is nagy odaadással űzi, amelynek érdekessége, hogy befűtött teremben végzik azért, hogy a végtagok még hajlékonyabbak legyenek, ezáltal pedig maga a jógázás is hatékonyabbá válik. A színésznő elárulta, hogy ezzel a módszerrel sikerült szépen kidolgoznia a láb- és karizmait.

Cameron Diaz, annak ellére, hogy – saját bevallása szerint – nem egy sport-rajongó, a szörfözésért él-hal. De belekóstol még a Pilates gyakorlatokba, valamint a szaladásba és a könnyű súlyokkal zajló gyakorlatokba is. Diaz jelenleg azzal tartja magát formában, hogy hetente öt napból egy-egy órát szán mozgásra.

Reese Witherspoon szerint a sport csak akkor az igazi, ha a szabadban végzik. Éppen ezért ő a szaladást és a hosszú sétákat kedveli. Terembe csakis a jóga miatt látogat el, amelyet legalább annyira szeret, mint a parkban kocogni, vagy sétálni.

Uma Thurman remekül néz ki! És talán ki se találnánk, mitől van még mindig ennyire jó bőrben, ha el nem árulta volna nekünk: a kickboxingtól! A színésznő azonban nem éri be ennyivel: könnyű súlyokkal is végez gyakorlatokat, és az eliptikus biciklit sem kíméli.

Britney Spears, azon túl, hogy az utóbbi időben kegyetlen harcot folytatott a súlyingadozás és a plusz-kilók ellen, sikerült végre visszanyernie egykori karcsúságát. Hogy mivel? Tánccal! Az énekesnő bevallotta, ez az egyetlen dolog, ami motiválja, és amit igazán szeret csinálni.

Fergie sem panaszkodhat, ugyanis amellett, hogy a show-biz egyik legszexibb szereplőjeként tartják számon, a legnagyobb vágya is teljesült. A lehető legjobb formában van, amelyet a szaladással és a könnyű súlyozással ért el. Nyújtógyakorlatokat is végzett, de azt állítja, semmi sem hasonlítható össze egy órányi szaladás utáni érzéssel.

Jessica Alba hamar kivetkőzött a terhesség alatt felszedett kilókból, mégpedig játszással. A színésznő amúgy is sok időt tölt gyerekével, ezért otthon végzi a sport-gyakorlatait. Kedvencei a teniszezés és a baseballozás.

Katy Perry is megtalálta a módját annak, hogy formában tartsa magát zsúfolt programja ellenére: vásárolt magának egy urgókötelet. Az énekesnő azt mondja, nagy kihívást jelent számára az ugrókötelezés, mert sokkal inkább kimeríti, mint a tánc, és még szórakoztató is!

Angelina Jolie valóságos sport-ikon. Azonban neki is vannak kedvencei. A kickboxing áll természetesen az első helyen, de rajong a scuba divingért és a fitnessért is. Annyi a gondja, hogy előbbit csupán vakációzás alatt űzheti, utóbbit pedig ritkábban, ha ideje megengedi.

És te mit sportolsz, illetve melyek a kedvenc mozgásgyakorlataid?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!