Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Most bárki megtudhatja, milyen módszerekkel teszik harmonikusabbá életüket a hazai hírességek és milyen mozgásformákkal tartják fiatalon magukat a világsztárok. Nemzetközileg elismert oktatóktól és előadóktól sajátíthatják el az érdeklődők a testi egészség és a lelki béke egyensúlyának kialakításához szükséges módszereket. Mindezt egy olyan különleges rendezvényen, amelynek célja, hogy mindenki ráleljen a boldogságra.

Madonna, Sting vagy Sharon Stone után hazai hírességek is előszeretettel gyakorolják a jóga különböző fajtáinak mozdulatsorait vagy próbálnak ki alternatív életvezetési módszereket.

Horváth Éva, Illényi Katica és Szirtes Ági a bikram jóga rajongói, Gregor Bernadett az agykontroll híve, Geszler Dorottya számára pedig a legfőbb ellazulást a pilates jelenti, amelyet tánc és balett elemekkel ötvözve maga is oktat.

Hamarosan mindenki megismerheti és el is sajátíthatja a sztárok által kedvelt jógairányzatokat és wellnes mozgásformákat. November 13-án az AVON Test és Lélek Napon világszerte ismert oktatók és előadók avatják be az érdeklődőket például a bodyART és a Port de Bras tréning rejtelmeibe, illetve segítenek eligazodni a jóga számtalan irányzatainak labirintusában. Bárki csatlakozhat egy-egy naga, bikram, hatha, vagy astanga jóga órához. Mindenki megtalálhatja a belső nyugalmához vezető utat az asztrológia, a meditáció, vagy az agykontroll segítségével is. A tökéletes külső eléréséhez pedig egész napos smink- és szépségtanácsadás áll a látogatók rendelkezésére.

A rendezvényen bemutatkoznak hazánk legnagyobb jóga stúdiói, ahová számos hazai ismert ember jár feltöltődni.

A jegyek árából befolyt összeg egy részével a szervezők az AVON mellrák elleni küzdelmét támogatják, amelyre már eddig is több mint 600 millió forintot költöttek.

AVON Test és Lélek Nap, November 13. Vasas Folyondár utcai Sport és Táncközpont, Bp. III. ker. Folyondár u. 15.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!