Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az alábbi szöveget nemcsak a hűtőszekrény ajtajára érdemes kifüggesztened, hanem a lakásod valamennyi falán ott kellene lógnia, emlékeztetőül. Hogy sose felejtsd el, még a legnehezebb perceidben sem, amikor úgy érzed, a világ összedőlt, és nincs tovább számodra. Amikor elbizonytalanodsz, és nincs amiből erőt merítened. Hogy pontosan tudd, mit kell tenned, és mennyit érsz Te, a föld legcsodálatosabb teremtése.

Kedves Hölgyek!

Ne alázzátok meg magatokat. Ne legyetek naivak. Mindig vigyázzatok a külső megjelenésetekre. Ne zárkózzatok el a világtól. Ne siránkozzatok folyton. Ne hangoskodjatok. Ne feledkezzetek meg arról, hová tettétek a kulcsaitokat.
Olvassatok könyveket.

Sose kövessétek a televíziós kibeszélő műsorokat.

És ne feledkezzetek meg arról sem, hogy rendszeresen azt mondogatjátok magatoknak: „Boldog vagyok.”, „Jól megy sorom.”

Gondolkodjatok el sok dolgon.

Ne vigyétek túlzásba az alkoholfogyasztást.

Ne fogadjátok el magatok körül a haszontalan, negatív embereket.

Keljetek mindig korán. Aludjatok legkevesebb nyolc órát egy nap. Válasszátok ki a helyes diétát, és ne álljatok naponta legalább százszor a mérlegre! Szálljatok le a mérlegről, és lépjetek a tettek mezejére. Kezdjetek bele abba a fogyókúrába! És ne várjatok a nyárra.

Óvakodjatok a lehangoló emberektől. És ne szégyenkezzetek a bolondos ötleteitek miatt, melyek csak úgy kipattannak az elmétekből. Fogadjátok meg a szeretteitek tanácsát, ne legyetek makacsok. Köszönjétek meg a szüleiteknek mindazt, amit értetek tettek!

Hétvégente menjetek moziba, vagy sétáljatok a parkban. Keressétek a baráti társaságot, üljetek be egy kávézóba. Ne gondoljatok a halálra. Adjatok fel egy levelet a postán valakinek, aki fontos nektek. Ne legyetek képmutatóak, ne játsszátok meg magatokat. És hagyjatok fel végre azzal, hogy minden semmiségért kiborultok.

Utazzatok, míg jó erőben vagytok. Ne aggodalmaskodjatok a pénz miatt. A tapasztalat és maga az élet a legfontosabb.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!