KezdőlapÉletmódKényelmes lábbelit keresel? Fedezd fel a Crocs cipők előnyeit!

Kényelmes lábbelit keresel? Fedezd fel a Crocs cipők előnyeit!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha egy brand neve főnévvé válik, annál nagyobb elismerés nem létezik a vásárlók részéről. Ez a történés jelzi, hogy az adott termékről mindenkiben az azt csúcsminőségben gyártó cég jut eszébe. Ez történt a Crocs cipőbranddel, amely annyira egyedit volt képes megalkotni, hogy a név hallatán mindenki tudja, mire kell gondolni. A kulcsszó a kényelem.

Mit kell tudni a Crocs brandről?

Azért különleges, amit a Crocs cipők elértek világszerte, mert egy kifejezetten fiatal brandről beszélünk. Mindössze 2002-ben jött létre az egyesült államokbeli Coloradóban, a cél pedig nem az volt, hogy egy új divatirányzatot teremtsenek, csupán a hajózáshoz szerettek volna egy magasabb kényelmi szintet megtestesítő megoldást piacra dobni. Éppen ezért fontos, hogy a Crocs fennmarad a vízen – ezt egy átlagos hétköznapon nem fogjuk értékelni, de aki hagyott már el papucsot strandon vagy tengerparton, az pontosan tudja, mekkora érték ez a tulajdonság. Persze már ez első modellek elkapkodásával nyilvánvalóvá vált, hogy az ötlet túlnő majd azon, amit elsőre hittek róla: a speciális papucs, amit nyugodtan nevezhetünk klumpának is, a maga lyukacsos, egyesek szerint alaktalan kinézetével milliók kedvenceivé vált. A legtöbbször egyszínű, de olykor mintákat is kapó modellek legfontosabb értéke a már említett kényelem, azaz viselésük olyan, mintha semmi nem lenne az ember lábán. Könnyű, szellőzik, a talpnak pedig olyan érzés, mintha puha párnákon lépkedne.

Papucsban a Crocs a király

A Crocs leginkább papucs, de lehet szandál, csizma vagy cipő is, hiszen a cég igyekszik mindig megújulni, nem ücsörög a babérjain. Eleinte volt, aki cikinek tartotta, hogy Crocs papuccsal a lábán menjen közösségbe, az utcai divat azonban annyit lazult, a Crocs pedig annyira kényelmes, hogy ezek a határok az utóbbi években teljesen elmosódtak. Emellett beszéljünk bármilyen modellről, egész biztos, hogy három tulajdonság illik majd azokra: a Crocs amellett, hogy kényelmes, kiemelkedően strapabíró, valamint minden körülmények között vízálló. Az olyan helyzetekben, ahol ezek nagy előnynek számítanak – és azért elég sok ilyen szituáció akad az ember életében –, a Crocs hűséges és megbízható társnak bizonyul majd. Szerencsére immár színben és formában is nagy a brand kínálata, ehhez elég végignézni a CCC webáruházában megtalálható modelleket. Itt vásárlóbarát árakkal, valamint kiváló minőségű Crocs papucsokkal találkozhat az ember, amelyek között kedvére válogathat.

Gyermekeknek tökéletes választás

Kivételesen népszerű a Crocs a kisgyermekes szülőknél, akik a könnyű felhelyezhetőség és az ellenálló kialakítás miatt szeretik ezt a lábbelit fiaikra és lányaikra adni – a gyermekeknek szánt modellekből is bőségesen lehet válogatni a CCC-nél. A habcipők, merthogy sokan így nevezik a habkönnyű modelleket, éppen azért illenek a kicsikre, mert a könnyű felhelyezés mellé stabil viselet társul, a Crocs jellegzetességeként megismert sarokrögzítő garantálja ezt. Ha olyan cipőt szeretne valaki a gyerekének, amely egyszerre kényelmes, pihe-puha, illetve az öltözködésnél is pillanatok alatt a lábra illeszthető, a Crocs gyermekmodelljei között kell keresgélnie.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet