Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha visszaemlékszel gyerekkorodra egészen biztosan neked is volt egy olyan unokatestvéred, akivel egy kicsit közelebbi viszonyban voltatok, akivel mindet meg lehet beszélni, sőt, esetleg még egy osztályba is jártatok.

Az unokatestvér nagyon közeli kapcsolatba állhat, főleg akkor, ha nincs testvéred, és ez a szoros kötelék felnőttkorban is megmarad.

Nézzük, miért alakul ki ilyen fontos kapcsolat!

1. Akárcsak a testvérek

Az unokatestvér nem ugyanabban a házban lakik, mint te, és ez sokszor egy igen pozitív dolog, hiszen nem vesz részt a vitákban, nézeteltérésekben, nem osztoztok a hétköznapi problémákon. Valójában azt is ki tudod beszélni az unokatestvéreddel, ha a testvéreddel épp nem vagytok jóban.

2. Osztoztok a gyermekkori emlékeken

Lehet, hogy egymáshoz közeli, hasonló háztartásban nevelkedtetek, sok időt töltöttetek együtt, esetleg osztoztatok a játékokon, örököltétek egymás ruháit, vagy épp egy osztályba jártatok. Az első közös emlékek örökre összekötnek.

3. Együtt éltétek át a kamaszkor nehézségeit

Akárcsak a gyerekkort, a tinédzser éveket is együtt töltöttétek, egy csomó jó mókában együtt voltatok benne. Segítettetek egymásnak a kihívásokkal teli középiskolás években, együtt örültetek, vagy szomorkodtatok.

4. Ismertétek egymás titkait

Amióta az eszed tudod, a legféltettebb titkodat az unokatestvérednek mesélted el? Éppen ezért alakult ki köztetek egy nagyon szoros barátság! Mindent elmondtál neki, ő a legjobb tanácsadód, barátod és bizalmasod, és ez fordítva is igaz.

5. Nem ítélkeztetek egymás felett

Valószínűleg jobban ismeritek egymást, mint bárki mást, nem ítélkeztek soha egymás felett. Elfogadjátok egymást olyannak, amilyenek vagytok, és mindig mindenben segítetek a másiknak.

6. A családi összejövetelek soha nem voltak unalmasak együtt

Ha gyerekként, tinédzserként együtt játszódtatok, akkor felnőttként is nagyon fogtok ragaszkodni egymáshoz. Ha férjhez mész és gyereked születik, akkor is a nagy családi összejöveteleken mindig az unokatestvéred mellé ülsz.

7. Ő a legjobb barátod

Minden fontos dolgot együtt éltetek át, mindent megosztottak egymással. Ha felnőttként távol kerültetek is egymástól, időnként, mikor találkoztok, úgy érzitek, mintha soha nem hagytátok volna el egymást. Ott folytatjátok a történetet, ahol ezelőtt 2-3 vagy 10 évvel abbahagytátok.

Nyitó fotó: Kim Kardashian/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!