KezdőlapÉletmódEgészségSzabadulj meg a repedezett sarkaktól ennek a rendkívül hatékony keveréknek köszönhetően!

Szabadulj meg a repedezett sarkaktól ennek a rendkívül hatékony keveréknek köszönhetően!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mondj búcsút a repedezett sarkaknak ezzel a hatékony keverékkel.

https://secretele.com/2015/07/scapa-de-calcaiele-crapate-cu-un.html

Ha nem figyelsz oda a sarkaid ápolására, nem iszol elég vizet, könnyen kiszáradhatnak, berepedezhetnek, amelyek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem fájdalommal is együtt járnak. Azonban most mindezt megakadályozhatod, ha kipróbálod a következő módszert, így a végén a sarkaid olyan puhák és bársonyos tapintásúak lesznek, mint a babáké.

A csodaszer elkészítése szinte nem kerül semmiben, könnyű összeállítani, így nem marad más hátra, mint kipróbálni.

Hozzávalók:

  • 4 evőkanál szódabikarbóna
  • 3 liter meleg víz
  • kókuszolaj
  • habkő

Alkalmazás:

Este, egy tálba töltsd bele a meleg vizet, majd a szódabikarbónát, keverd fel alaposan. Áztasd bele a lábaidat 30 percen keresztül, ha letelt az idő, töröld meg a lábaidat, majd egy habkővel távolítsd el az elhalt bőrréteget róluk, főként a sarkaidról.

Ezután kend be kókuszolajjal, majd tekerd be a lábfejedet celofánba, húzz egy meleg zoknit rájuk és feküdj le. Ha a héten 3 alkalommal kipróbálod a módszert eltűnnek a repedések a sarkaidról. Ha helyrejöttek a repedések, akkor a módszert elég havonta 1-2 alkalommal megejteni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet