KezdőlapÉletmódSzerelemA vörös fonal legendája, avagy, hogyan találd meg a szerelmed!

A vörös fonal legendája, avagy, hogyan találd meg a szerelmed!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bárhogy is döntesz az életben, egy biztos, hogy meghatározott céllal haladsz valami vagy valaki irányába. Semmi sem véletlen, a történések hátterében pedig egy láthatatlan irányító erő pont úgy igazgatja a dolgokat, hogy számodra a legjobb legyen.

piros-fonal

Egy japán legenda szerint az istenek, egy az emberek számára láthatatlan vörös fonállal kötik össze annak a férfinak, és nőnek a kisujját, akik a végzet szerint összetartoznak. A végzet vörös fonala valóban csak az egymásnak rendelt, igazi lelki társakat köti össze.

Egy fiatal, császár egy igen előkelő, és csodálatos szépségű feleséget keresett magának. Miután éveken keresztül nem találta tökéletes nőt, gondolta meglátogatja az öreg jósnőt, akiről úgy tartották, hogy képes meglátni a végzet vörös fonalát. A jósnő egy igen szegény faluba kísérte a császárt, és megállt egy karján gyereket tartó nő előtt.

“Itt van a vége a te sorsod fonalának” – mondta az idős nő a császárnak. A császár nagyon felháborodott, hiszen nem lehet, hogy egy szegény, paraszt nő legyen az ő felesége. Mérgében meglökte a nőt, aki fejre ejtette a kezében levő csecsemőt, a jósnőt pedig lefejeztette.

Sok évvel később a császár éppen esküvője napjára készült, de még nem ismerte a menyasszonyát, hiszen az udvar egyik belső embere választotta számára. Amikor felemelte a menyasszony a fátylát, látta hogy egy sebhely van annak homlokán. Akkor jött rá hogy ez az a hajdani gyerek, aki annak idején leesett az anyja karjából.

Függetlenül attól, hogy merre tartunk életünkben, végül mégis oda fogunk jutni, ahová meg volt írva számunkra. Éppen ezért nem kell pánikolnunk, hiszen mindig pontosan azt fogjuk elérni, amit el kell érnünk. Mert létezik egy felsőbb hatalom, aki már születésünk előtt megírta a sorskönyvünket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet