Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szeptember 14-én Telihold lesz a Halak jegyében, ezen a napon kezdetét veszi az elengedés időszaka.

Engedd el azokat az áldozati mintákat, amelyeket évek óta a lelkedben hordozol, próbálj egy kicsit lazábban élni, nem kell túlgörcsölni mindent.

Most egy kicsit kevesebb lesz az energiád, és hajlamosabb leszel a halogatásra, de a legfontosabb dolgokat igyekezz legalább megtenni. Viszont ne erőltess semmit, adj időt a lustálkodásnak, pihenésnek is.

Készíts listát azokról a feladatokról, amelyeket mindenképp meg kell tenned, így nem leszel szétszórt és elégedetlen.

Igen erős energiák lesznek ezen a napon, hiszen a Merkúr és a Vénusz a Mérleg jegyébe lépnek. Ennek hatására harmónia fog uralkodni az életedben, egyensúlyba kerülnek a gondolataid, az anyagi ügyeid és a kapcsolataid. Viszont ezentúl könnyen eluralkodhat rajtad a hangulatváltozás, és ez leginkább az önbizalmadat fogja megtépázni.

Gondold meg százszor, mielőtt bármit cselekednél, semmihez ne fogj hozzá haraggal, távol álljon tőled a bosszú. Negatív energiáidat a rendszeres testmozgás által könnyen le tudod vezetni, így testi és lelki egészségedről egyaránt gondoskodhatsz.

A Telihold alatt jelentkező feszültségek hamar elmúlnak, nem érdemes kiborulnod miattuk.

Szeptember 28-án a Mérleg jegyében lévő Újhold lehetőséget ad a teremtésre, újrakezdésre. Egy tartós külső és belső harmóniát teremthetsz meg, melyre igencsak nagy szükséged lehet a borús őszi hónapok alatt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!