Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tisztítsd meg az otthonodat a negatív energiáktól! Fordulj a só erejéhez!

A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy nem csak a szőnyeget kell rendszerint kiporolni, nem csak a ruhákat kell kimosni, a padlót feltörölni, hanem bizony energetikai tisztítást is ajánlott elvégezni, mert a rossz erők, ami miatt nem alszunk jól éjszaka, rossz a közérzetünk, ugyanúgy felgyűlnek a lakásban, mint a por. És meg kell szabadulni ezektől az ártalmas energiáktól.

És ebben nyújthat hatékony segítséget a SÓ! Íme még, pár jótékony hatása!

Lúgosítja a szervezetet

A természetes sókristályok olyan mikroásványokat tartalmaznak, amelyekben alkáli részecskék vannak, ezért jót tesznek a szervezet pH-egyensúlyának megőrzésének, és elősegítik a méreganyagok távozását.

Mérsékli az asztmás tüneteket

Mivel alapvetően a só gyulladáscsökkentő hatással bír, ezért képes enyhíteni a légzési nehézségben küzdő, asztmás személyek tüneteit, és még fertőtleníti is a légutakat.

Enyhítik az izomgörcsöket

A só káliumban és magnéziumban gazdag, ezért jó hatással van az izomműködésre, hiszen e két ásványi anyag hatására enyhülhetnek a felmerülő görcsök, fájdalmak. A kálium és a magnézium képes szabályozni a szervezet elektrolitjeit, ezáltal támogatva az izmokat.

Csökkenti a depressziót

A só képes szabályozni a melatonin és szerotonin szintet, amelyek a jó közérzetért felelnek, ezáltal védve a depresszív hangulat kialakulásától.

Megtisztítja a lakást a negatív energiáktól

Szerezz be durva sót, és egy befőttes üvegbe tölts bele egy adagot, majd helyezd el valamelyik szobaajtó mögé. Minden hónapban cseréld ki a régi sót, friss sóra, és az időközben a negatív energiákat magába szívó adagtól szabadulj meg. Érdemes még néha egy-egy szárított zsályalevelet is meggyújtani, és annak füstjével bejárni a lakást, amely szintén hatékonyan elűzi a rossz energiákat. Ha így teszel, akkor a lakásodban mindig jó hangulat lesz, és a közérzeted is javulni fog.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!