Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Előfordult már, hogy elbizonytalanodtál: vajon kellemetlen a leheleted? Tömheted magad mentolos cukorkával vagy rágóval, de a gyomorfájás helyett válaszd inkább az uborkát! 30 másodperc és felfrissülsz!

Az uborka nemcsak finom és jó a szem alatti karikákra is – ezzel bizonyára semmi újat nem mondunk, de mindezek mellett még a kellemetlen lehelet ellen is sikerrel száll harcba. Az uborka így a kedvenc zöldségek listáján az élmezőnybe lép elő.

Biztosan veled is előfordult már, hogy aggódtál az esetleges rossz leheleted miatt, ám most megtudhatod, hogyan frissítheted fel a szád 30 másodperc alatt.

Az uborka B1-, B2-, B3-, B5- és B6-vitamint, valamint folsavat, C-vitamint, kalciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot és cinket tartalmaz, ami már önmagában az egyik kedvencünkké teheti az uborkát, de a zöldség még ezen kívül is képes csodákra.

Amennyiben úgy érzed, a leheleted hagy némi kívánnivalót maga után, vegyél egy 2-3 milliméter vastag uborkaszeletet, a nyelveddel nyomd a szájpadlásodhoz és tartsd ott 30 másodpercig, hogy megszüntesse a rossz szájszagot. És ha már a szádban van, edd is meg, hiszen már azt is tudod, mennyi vitamin tartalmaz. A maradék uborkából pedig tegyél egy pár szeletet a szemedre!

Bévé

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!