KezdőlapHírekBagdy Emőke lánya megszólalt ikertestvére haláláról

Bagdy Emőke lánya megszólalt ikertestvére haláláról

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egész ország döbbenten olvassa a híreket, miszerint Amerikában megölték Bagdy Emőke fiát, Császár Zsoltot, aki Császár-Nagy Noémi ikertestvére volt. Bagdy Emőke lánya megszólalt testvére halálával kapcsolatban.

Bagdy Emőkének 1969-ben születtek ikrei, Császár Zsolt és Császár-Nagy Noémi. Míg fia teológus lett, addig lánya követte édesanyját a pályán. Császár Zsolt Amerikában élt és dolgozott, október 21-én azonban tragikus módon meggyilkolták.

A gyanúsított a 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jackson, aki a gyilkosságot magára vállalta, ám Császár-Nagy Noémi szerint a férfi hazudik, nem egyedül követte el a bűncselekményt.

„A vallomás egy többszörösen visszaeső, éppen próbaidőre kiengedett, már másokat is bántalmazott ember hazugságait tartalmazza, nincs összefüggésben a tényekkel. Ez a férfi egész életét intézetekben töltötte, főként fiatalkorúak börtönében” – mondta el a Blikknek dr. Császár-Nagy Noémi, Zsolt ikertestvére.

„Nincs vesztenivalója, ő otthon van a börtönvilágban, neki az a biztonság, bármely bizarr is ez. Ezzel szemben a társai nagykorúak, rájuk komoly büntetés vár” – tette hozzá.

A 18 éves Yaaliyah Ezekiel Jacksont vádolják Császár Zsolt meggyilkolásával

Császár-Nagy Noémi azt állítja, testvérét tőrbe csalták, aljas szándékból, előre kitervelten, nyereségvágyból ölték meg. A gyilkosok egy öreg autót és egy mobiltelefont akartak megszerezni.

A 18 éves, csaknem 2 méteres férfi vallomása nem állja meg a helyét, véli Bagdy Emőke lánya, aki most azért van az Államokban, hogy hazavigye testvére testét, a búcsúszertartását Magyarországon tartják majd.

„Csak én járhatok el az ügyben, mert én vagyok az egyetlen közvetlen hozzátartozó. A 83 éves édesanyám nem terhelhető azzal, hogy utazzon 27 órát, szálljon át kétszer és tárgyaljon a kórboncnokokkal és a hivatalokkal” – mondta dr. Császár-Nagy Noémi.

Császár Zsoltot mindenki szerette, tehetséges, kedves és segítőkész emberként ismerték. Imádott olvasni, sütni-főzni, rendkívüli memóriája volt. Amerikába költözése után a Las Vegas-i egyetemen végzett teológia szakon, de emellett japán szakra is járt, felsőfokon beszélte a japán nyelvet is és elvégezte a vendéglátóipari egyetemet is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet