KezdőlapHírekTragédia: Holtan találták a 29 évesen eltűnt fiatalt, ez okozhatta a halálát

Tragédia: Holtan találták a 29 évesen eltűnt fiatalt, ez okozhatta a halálát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szeptember 17-én tragikus véget ért a több mint egy hetes keresés, amikor a hatóságok megtalálták a 29 éves Bódog Dániel holttestét Dusnok közelében.

A fiatal férfi szeptember 6-án tűnt el, miután rosszul lett egy buszon és leszállt Kalocsa térségében. Családja és a rendőrség az eltűnése után azonnal megkezdte a keresést, amelyhez több ezren csatlakoztak az online közösségekben is. Sajnos a várakozás és a reménykedés ellenére Dani életét vesztette, és egyre több információ utal arra, hogy áramütés okozta a tragikus balesetet.

A korábbi beszámolók alapján Bódog Dániel utoljára egy buszon tartózkodott, amelyen rosszul lett, ezért leszállt Kalocsa és Dusnok között. A családja autóval indult érte, azonban Dusnok közelében megszakadt a kapcsolatuk. A hatóságok és önkéntesek széles körű kutatást indítottak, amely végül szeptember 17-én ért véget, amikor megtalálták a férfi holttestét.

„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatásokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket… az együttérzést!”írta a fiú édesanyja.

A tragédia pontos körülményei még mindig tisztázatlanok, ám az egyik civil kereső a „Találjuk meg Bódog Danit” nevű Facebook-csoportban egy lehetséges magyarázattal állt elő. Elmondása szerint Dani felmászhatott egy villanyoszlopra, ahol halálos áramütést szenvedett. A férfi holttestét mintegy 40 kilométerre találták meg Dusnoktól, ami tovább növelte a rejtélyt és a találgatásokat.

A Rendőrségi Nyomozás folyamatban van, bár Bódog Dániel édesanyja egy Facebook-bejegyzésben utalt arra, hogy fia baleset áldozata lett, hivatalos megerősítés még nem érkezett az eset pontos okáról.



A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított az ügy kivizsgálására. A hatóságok további vizsgálatokat folytatnak annak érdekében, hogy pontosan megállapítsák, mi történt a 29 éves férfival.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet