KezdőlapHírekElőször szólalt meg Roman Kosztomarov, miután amputálták mindkét lábát és kezeit

Először szólalt meg Roman Kosztomarov, miután amputálták mindkét lábát és kezeit

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Roman Kosztomarov pokoli hónapokon van túl, miután januárban tüdőgyulladással került kórházba. A sportoló már akkor olyan rossz állapotban volt, hogy azonnal intenzív osztályra fektették, később az orvosoknak amputálniuk kellett mindkét lábát és kezeit is.

Az orosz jégkorcsolyázó év elején került kórházba, ahol kritikus állapota miatt az orvosoknak amputálniuk kellett mindkét lábát, hogy megmentsék az életét. Később kezeit is amputálták, és abban reménykedtek, hogy túléli a szörnyű betegséget.

A sportoló február végén agyvérzést kapott, ám végül március elején sikerült felébrednie a kómából, és úgy tűnik azóta egyre jobban van. Május 8-án közösségi oldalán üzent rajongóinak a kórházból.

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, aki imádkozott értem, aki hitte, hogy túl leszek ezen a nagyon nehéz helyzeten, amibe az élet sodort” – írta bejegyzésében.

„Sok csata áll még előttem, de remélem, hogy legyőzöm őket a családommal, a barátaimmal és az orvosaimmal, akik visszahoztak erre a világra, és mindennap velem dolgoznak. Köszönök mindent! Sok kemény munka vár rám…” – írta Kosztomarov, aki egy fotót is csatolt a bejegyzéséhez.

Fotó: Roman Kosztomarov/Instagram

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet