KezdőlapHírekFejbe lőtték a vőlegény az esküvőjén: két fegyveres tört be a fogadásra,...

Fejbe lőtték a vőlegény az esküvőjén: két fegyveres tört be a fogadásra, pénzt követelve a násznéptől

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Tragédiában végződött egy esküvő Missouriban. Két fegyveres bement egy fogadásra, ahol épp egy esküvőt ünnepeltek, pénzt követeltek a vendégektől, majd fejbe lőtték a vőlegényt – számolt be az esetről az Independent.

Az esküvő Dulce és Manuel Gonzalez St Louis-i otthonában zajlott. A GoFundMe adományozási platformra feltöltött információk szerint az eseményen jelent volt a pár két kisgyermeke is.

A rablás szombat hajnali 1 óra körül történt, amikor két álarcos fegyveres férfi lépett be az udvarra. Az egész körülbelül 30 másodpercig tartott – számolt be az esetről a Fox 2.

A gyanúsítottak pénzt követeltek a parti vendégeitől, majd fegyvert rántottak, és többször fejbe lőtték a vőlegényt. A támadók végül pénz nélkül menekültek el.

A 32 éves vőlegényt kórházba szállították, jelenleg is kritikus állapotban van.

„Nem vittek el semmit, de mindent elvettek” – mondta Yaribeth Pena, a menyasszony nővére.



„Ő egy jó apa. Jó férje a nővéremnek. Szorgalmas ember. Jó ember, aki nem ezt érdemelte” – tette hozzá.

A férfi egyik rokona a Facebookon azt írta, hogy a család nem hiszi, hogy a hatóságok teszik a dolgukat, és arra kérik a környéken élő embereket, akiknek van térfigyelő kamerájuk, hogy nézzék meg, van-e felvételük a fegyveres férfiakról, és adják át a családnak vagy a rendőrségnek.

Az ügyben egyelőre még nem történt letartóztatás.

„Francisco még mindig nyugtatóban van, amíg várjuk, hogy a duzzanat csökkenjen. Egyébként az életjelei erősek. Dulce minden nap mellette van. Kérjük, továbbra is tartsák imáikban a családot és a gyermekeket. Hosszú út áll előttük” – írták a GoFundMe adománygyűjtő oldalon a pár barátai.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet