Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gyászol a Kozmix együttes, elvesztették szeretett kollégájukat.

Fájdalmas tragédiát él meg a Kozmix együttes, hosszú betegség után elhunyt jóbarátjuk, kollégájuk. Horváth Zsolt, azaz Hozso osztotta meg a fájdalmas hírt közösségi oldalán.

„Kicsit már sok(k) lesz a barátaink búcsúztatásaiból… Ádám barátunk is itt hagyott minket. Néha igazságtalan az élet, hogy miért pont Ő, miért ilyen fiatalon… előbb utóbb mind elmegyünk, ezt egyikünk sem ússza meg, de ezzel még igazán ráértél volna pajti. Nagyon nagy forma voltál! Az egyik legjobb gitáros arc, akit valaha ismertünk. Szinte az összes nagylemezünkön te gitároztál és a Kozmix koncertek kihagyhatatlan showman-je is Te voltál! Nem felejtjük el azt az időszakot, óriási veszteség mindenkinek. Tudtuk, hogy az utolsó pár évben egy hosszan tartó betegséggel küzdöttél, amit már úgy nézett ki, hogy legyőzöl ismét, de sajnos másképp alakult. Megemlékezünk egy legendás korszak, legendás koncertfelvételével. Ég veled Barátunk” – írta Hozso búcsúposztjában.

Kicsit már sok(k) lesz a barátaink búcsúztatásaiból…Ádám barátunk is itt hagyott minket…néha igazságtalan az…

Posted by Horváth Zsolt -Hozso on Sunday, July 26, 2020

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!