KezdőlapHírekÍgy teltek Baló György utolsó hónapjai

Így teltek Baló György utolsó hónapjai

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Baló György három évig küzdött betegségével.

Hosszas betegség után hétfőn elhunyt Baló György, a magyar televíziózás egyik kiemelkedő alakja. A Blikk beszélt a család egyik közeli barátjával, aki elmondta hogyan teltek a tévés utolsó hónapjai.

“Imádta a gyermekeit, ikerlányai voltak, mindene volt a család. Verának és Sárának februárban volt a születésnapja, akkor Gyuri még felköszöntötte őket, együtt ünnepeltek a kórházban, de még így is sokat nevettek. Bár volt feleségével, Morvai Krisztinával lassan már nyolc éve, hogy elváltak, nagyon jó maradt a viszonyuk. Közösen nevelték a lányokat, és mindenben számíthattak egymásra. Nagyjából három éve kezdődött a nagy baj, akkor lett rosszul Gyuri. Sorra jöttek a vizsgálatok, mire kiderült, mi áll a dolog mögött. Bár többféle kezelést kipróbáltak nála, amelyek megviselték őt, s nagyon lefogyott, mindig reménykedett.” – mondta a család közeli ismerőse.

Volt, hogy volt felesége, Morvai Krisztina vitte a kezelésekre, és mindvégig ott ült mellette. Bíztak a gyógyulásában.

Baló György januárban jelentette be, hogy visszavonul:

“Már az utolsó felvételen sem volt jól, de mivel igazi profi volt, szerette volna, ha valóban van egy utolsó adás, az ő adása. Mindenkitől úgy búcsúzott el, hogy tudta, valószínűleg őt már nem látják itt. Még akkor is nagyon kedves, szeretetteljes volt. Egy igazán értékes ember ment el.” – mondta a lapnak az ismerős.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet