KezdőlapHírekRákot diagnosztizáltak Katalin hercegnőnél

Rákot diagnosztizáltak Katalin hercegnőnél

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Katalin hercegnő egy videóban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és megkezdte a kemoterápiás kezelést.

Ezt a 42 éves hercegnő maga jelentette be pénteken közzétett videóüzenetében.

Katalin elmondta: januárban elvégzett hasüregi műtétje után még az volt az orvosi szakvélemény, hogy a beavatkozást nem rákos elváltozás tette szükségessé. A műtét sikeres volt, de az utána elvégzett vizsgálatok kiderítették, hogy mégis daganatos megbetegedésről van szó – mondta a hercegnő.

Hozzátette: orvosai megelőző jellegű kemoterápiás kezelést javasoltak, és ez a kezelés jelenleg korai szakaszában tart.

„Mindenki számára, aki ezzel a betegséggel szembesül, bármilyen formában is, kérem, ne veszítsék el a hitüket vagy a reményt. Nem vagytok egyedül” – nyilatkozta videójában a hercegnő.

A háromgyermekes anyuka egy sötétbarna park padján ülve, a nárciszok buja tavaszi dísze előtt „hatalmas sokknak” nevezte a helyzetét, és megerősítette, hogy férjével, a 41 éves Vilmos herceggel együtt személyesen tájékoztatta három gyermeküket, a 10 éves György herceget, a 8 éves Sarolta hercegnőt és a 5 éves Lajos herceget.

„Rendbe fogok jönni” – mondta Katalin hercegnő.

Királyi források megerősítették, hogy Károly királyt és Kamilla királynőt idő előtt tájékoztatták a hercegnő állapotáról és nyilvános nyilatkozatáról. A sokkoló hír a király saját betegséggel folytatott küzdelme közepette érkezett, miután a Buckingham-palota február 5-én bejelentette, hogy az uralkodónál „a rák egy formáját” diagnosztizálták.

A 75 éves Károlyt hetente kezelik a betegség miatt, és egy kis naplót vezet a kontrollált nyilvános szereplésekről, miközben a közelmúltban egy köszönő üzenetet is kiadott a nyilvánosságnak a kapott támogató üzenetekért.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet