KezdőlapHírekMegszólalt Berki Mazsi Krisztián halálával kapcsolatban: "Az életemnél is jobban szerettem!"

Megszólalt Berki Mazsi Krisztián halálával kapcsolatban: „Az életemnél is jobban szerettem!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint ahogy azt a Twice.hu is megírta, péntek reggel meghalt Berki Krisztián médiasztár. A híresség halálának okáról egyelőre semmit nem tudni, de felesége, Berki Mazsi megerősítette a férfi elhunytát.

Péntek reggel több rendőrautó és egy mentő is kiszállt Berki Krisztián lakásához. A bulvársajtó értesülései szerint több napja veszekedéseket lehetett hallani a lakásból. A rendőrség megerősítette, hogy Berki Krisztián elhunyt, az idegenkezűséget kizárták.

A Borsnak sikerült elérnie Berki Krisztián feleségét, aki szintén megerősítette a hírt.

Fotó: Berki Krisztián/Facebook

„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – mondta Berki Mazsi, aki összetört férje halála után.

Berki Krisztiánnak és Mazsinak tavaly év végén született meg a kislánya, Berki Emma Katerina. Berki Krisztiánnak Hódi Pamelával való kapcsolatából van még egy lánya a 8 éves, Berki Natasa Zselyke.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet