Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A rendőrség hétfőn tette közzé azokat a felvételeket, amelyen a szombat esti Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetője látható.

raobbanto

A police.hu-n látható egy 18 perces videó, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített, és a helyszínt mutatja. A felvételen látható a feltételezett elkövető, a megsérült rendőrök és a robbanás is. A videó végén látható egy férfi, aki többször a kezében tartott csomagba nyúl, a robbanás előtt egy kapualjba húzódik, majd azt követően elindul a földön fekvő rendőrök felé.

A rendőrség szerint a feltételezett tettes egy 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki felismeri a fényképeken látható férfit, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tárcsázza a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számot, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számát. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, valamint személyesen bármelyik rendőri szervnél. A rendőrség bizalmasan kezeli a bejelentő személyét.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!