KezdőlapHírekSúlyos agykárosodást szenvedett Anne Heche, agyhalottnak nyilvánították: "Várhatóan nem éli túl"

Súlyos agykárosodást szenvedett Anne Heche, agyhalottnak nyilvánították: „Várhatóan nem éli túl”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Mint ahogy azt a Twice.hu pár nappal ezelőtt megírta, súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agykárosodást szenvedett, hogy már csak a gépek tartják életben. Az orvosok szerint nem fogja túlélni a balesetet, hamarosan lekapcsolják a gépekről, szerveit pedig más betegeknek adományozzák.

Anne Heche komoly agysérülést szenvedett autóbalesete után, orvosai szerint már soha nem fog felépülni, a színésznőt agyhalottnak nyilvánították.

„Sajnos a balesete miatt Anne súlyos anoxiás agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában van, kritikus állapotban” – nyilatkozta Heche családja egy közleménye. „Várhatóan nem éli túl” – tették hozzá.

A színésznő képviselője elmondta, Anne Heche régóta döntött arról, hogyha valami történik vele, akkor felajánlják a szerveit, jelenleg azért tartják életben gépekkel, hogy megállapítsák, van-e életképes szerve.

A színésznő augusztus 5-én szenvedett súlyos autóbalesetet, amikor autójával belerohant egy házba. Családja köszönetet mondott az embereknek a támogatásukért.

„Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elkötelezett személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták” – állt a család közleményében.

„Anne-nek hatalmas szíve volt, és mindenkit megérintett, akivel találkozott” – mondja a család nevében a sajtósa. „A rendkívüli tehetségénél is nagyobb életfeladatának tekintette a kedvesség és az öröm terjesztését. Emlékezni fogunk rá bátor őszinteségéért, és nagyon fog hiányozni a ragyogása”.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet