Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A törvényszéki szakértők igencsak meglepődtek, amikor kihúzták a nő holtestét a hűtőből és észrevették, hogy még mindig lélegzik.

Tévesen nyilvánították halottnak, amikor kihúzták a hűtőkamrából vették észre, hogy még lélegzik

Tévesen nyilvánították halottnak egy autóbaleset sérültjét, órákkal később élve találtak rá a hullaház hűtőkamrájában. A törvényszéki szakértők ledermedtek, amikor kihúzták a nőt a hűtőkamrából, és észrevették, hogy az még mindig lélegzik.

A nőt tévesen nyilvánította halottnak a rohammentő szolgálat egyik munkatársa, azután a baleset után, amelyben azt hitték három ember is meghalt.

A nő, aki számos fejsérültest szenvedett jelenleg kórházban van, a hatóságok most azt vizsgálják, hogyan nyilváníthatták őt halottnak.

A Carletonville-i hullaház munkatársai épp betolták a hűtőszekrénybe a balesetben elhunytakat, majd nekiálltak a papírmunkának, amikor az egyik munkatársuk megnézte a halottak testét és észrevette, hogy az egyik sérült még lélegzik.

“Amikor kihúzta a nő testét a hűtőből észrevette, hogy lélegzik.” – nyilatkozta a Times Select-nek egy forrás.

“A mentősöket képezik ki arra, hogy megállapítsák a halál beálltát, nem minket. Soha nem számít az ember arra, hogy kinyitja a hűtőkamrát és valakit ott élve talál. El tudják képzelni, mi lett volna, ha megkezdjük a boncolást és ezzel megöljük?” – mondta a hullaház egyik munkatársa.

A nő jelenleg is kórházban van.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!