Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az egyik utas számolt be a verekedésről.

Két férfi verekedett össze hétfő hajnalban a Wizz Air London-Budapest-járatán – az esetről az Indexnek számolt be egy másik utas.

“Általában zenét hallgatok a repülőgépen, így nem tudom, hogy kezdődött a dolog, én már csak arra figyeltem fel és fordultam hátra, hogy két fiatal, feltehetően orosz férfi hangosan kiabál, majd az egyikük beveri a másik orrát. A férfi vérezni kezdett, végül már mindkét férfi tiszta véres volt.” – írta az utas a gépen eluralkodott helyzetről.

A légikísérők profin intézkedtek, próbálták lenyugtatni a két férfit, a vérző férfinak tamponálták az orrát. Landoláskor rendőrök érkeztek a gép fedélzetére, és levezették a két fiatalt.

Az agresszívebb férfi ellenállást tanúsított a hatóságiakkal szemben, egy másik utas szerint kényszerzubbonyban vitték el. A rendőrök aztán visszamentek, és szóltak a stewardesseknek, hogy hagyják úgy a helyszínt.

Az Index kérésére a Wizz Air is megerősítette a verekedést, mint írják:

Londonból Budapestre tartó járatán két utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett. A személyzet a kiképzésének megfelelően kezelte a helyzetet. Biztonságos leszállás után az erőszakos utasokat a hatóságok őrizetbe vették. Utasaink és személyzetünk biztonsága a legfontosabb számunkra. A Wizz Air zéró toleranciával kezeli az utasaink és munkatársaink ellen irányuló erőszakos szóbeli, illetve tettleges viselkedést. Az ügy innentől a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!