Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Modern világunk tele van hasznos, okos és ötletes találmányokkal…és néhány olyannal, amelyek egyszerűen csak furcsák.

Az alábbiakban bemutatunk néhány ilyen bizarr találmányt, amiket látnod kell, hogy elhidd, valóban léteznek!

1. Hordozható WC-papír adagoló

Mindannyian kerültünk már abba a helyzetbe, hogy tüsszentenünk kellett nyilvános helyen, és nem volt nálunk papírzsebkendő. Nos, ez a találmány megoldhatja ezt a problémát.

2. Kacsacsőrű szájkosár

Szeretnél valamilyen aranyosabb szájkosarat a kutyusodnak? Nem kell tovább keresgélned! Ez a találmány nem engedi, hogy a kutyád harapni tudjon, ugyanakkor ártalmatlanabbnak fog tűnni mások előtt. Csak figyelj az összezavarodott kacsákra a tó környékén!

3. Portörlő rugdalózó

Ki ne szeretné titkon, hogy a kisbabák is besegítsenek egy kicsit a házimunkában? Nos, erre is van megoldás: ez a portörlő rugdalózó. Így nyugodtan körbemászhatnak a lakásban, és felfedezhetnek, és végre te is tarthatsz egy kis szünetet a házimunkában. Így mindenki nyer!

4. Védő a tészta fröccsenése ellen

A tésztabetét a levesben és a hosszú haj problémás lehet. De ki gondolta volna, hogy valaki még erre a helyzetre is talál megoldást: ezzel a hordozható fröccsenés gátlóval, amelyet úgy terveztek, hogy megakadályozza, hogy a hajad a vacsorádba lógjon.

5. Műfüves papucs

Igaz, hogy néha nincs jobb érzés annál, mint amikor meztelen lábakkal a friss fűben taposhatsz, különösen, ha egy nagyvárosban élsz. De vajon hányan lennének hajlandók kipróbálni ezt a műfűvel ellátott papucsot? Talán jobb, ha kimész sétálni a parkba.

6. Strucc párna

Egy kis szundikálás csodákat művelhet, elláthat bennünket energiával, hogy szembenézhessünk a nap hátralevő részével. Ezzel a „strucc párnával” (azért hívják így, mert olyan, mintha homokba dugnád a fejedet) maximálisan kiélvezheted a szundításra fordított időt…már csak azért is, mert biztos lehetsz benne, hogy senki nem fog zavarni, ha ezt viseled.

7. Roller és babakocsi kombináció

Ha gyorsan el kell jutnod valahová, és nem áll a rendelkezésedre autó, vagy tömegközlekedés, esetleg kipróbálhatod ezt a babakocsival kombinált rollert. Előre láthatólag ez némi biztonsági aggodalmat okozhat, de speciális fékekkel van ellátva, hogy biztonságosan megállhass és kanyarodhass.

8. A teljes testet védő esernyő

Azokra a napokra, amikor erős a szél, és az egyszerű, olcsó esernyő feladja a harcot, itt van ez a praktikus japán találmány. Megóvja az egész testedet az esőtől, és valószínűleg az embereket is megakadályozza abban, hogy beszélgetést kezdeményezzenek.

9. Vaj reszelő

Többé nem kell arra várnod, hogy a vaj megpuhuljon, és a mikrohullámú sütővel sem kell szenvedned, hogy a vaj éppen a megfelelő, kenhető, puha állagot kapja, de még ne olvadjon meg. Ezzel a találmánnyal azonnal megvajazhatod a pirítósodat, és pillanatokon belül el is fogyaszthatod azt.

10. Kávéscsésze és vasaló kombinációja

Éreztél már égető vágyat arra, hogy ugyanazt a tárgyat használhasd vasalásra, amiből a reggeli kávédat is iszod? Mindjárt gondoltuk! Ez a találmány pontosan erre való: a forró ital hőjével kivasalhatod a ruhád ráncait. Praktikus, hiszen hordozható, de az elkerülhetetlen kávéfoltok szempontjából már nem annyira megnyerő.

11. WC akváriummal

Egy kínai cég tökéletes megoldást talált azok számára, akik szeretik az állatokat, de nincs helyük a számukra a lakásban: ez az akvárium tartállyal kombinált WC.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!