Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mikhail Labkovsky orosz pszichológus, aki kemény megfigyeléseiről és szokatlan módszereiről ismert a nyugtalan lelkek segítésében.

Több mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött megengedhet magának bizonyos szigorúságot az ítélkezésben, hiszen nem egy családot és emberi életet mentett meg karrierje során.

Tehát íme 15 kemény igazság a nők számára:

1. Ha neked nincs szükséged önmagadra, másoknak sem lesz szükségük rád. Csak az képes teljes életet élni a megannyi megpróbáltatás ellenére, aki elfogadja saját magát.

2. A gyönyörű, sikeres és erős nők nem azért nem találnak maguknak társat, mert „túl nagyok az elvárásaik”, hanem azért, mert egyszerűen félnek a kapcsolatoktól.

3. Ha férjhez akarsz menni, ne gondolj erre görcsösen. Az érett emberek másképp élnek. Ők úgy érzik, szeretetre van szükségük, és ennek segítségével találják meg a megfelelő embert.

4. Minden – hangsúlyozom – minden nő, aki évekig otthon marad, és csak a háztartással és a gyerekekkel foglalkozik – lassan leépül. Ezt nem lehet elkerülni. És bármelyik unatkozó férfi, aki középszerűnek találja a feleségét, másik, érdekesebb nőt keres majd.

5. A kapcsolatokban egy egyszerű igazság létezik: te te vagy, ő pedig ő. Akár boldogok vagytok együtt, akár nem, egymással kell megküzdenetek.

6. Egy egészséges ember mindig önmagát választja. Nincs olyan kapcsolat, amelyért érdemes lenne áldozatot hozni. A szépség sem követel semmilyen áldozatot. Lépj ki a fojtogató kapcsolatokból.

7. Légy az igazi önmagad. Ne tegyél úgy, mintha valaki más lennél. Az életet nem lehet egy hazugságra felépíteni.

8. Az, aki önmagát nem képes szeretni, nem lehet boldog az életben.

9. Ha egy férfi megbánt vagy megsért valamivel, mondd meg neki nyíltan. Ha ismét megtörténik, hagyd el.

10. Egy öntudatos személy nem marad meg olyan kapcsolatban, amiben ürességet érez. Még csak bele sem kezd ilyen kapcsolatba.

11. Az a személy, aki fél a gondolattól, hogy egyedül maradhat, nagyon alacsony önértékeléssel rendelkezik. A válás lehetőséget jelenthet a saját mentális állapotod rendezésére. Lehetőséget jelenthet a spirituális fejlődésre.

12. Amikor egy nő azt mondja: „Szerettem!”, a történet általában nem a szerelemről szól, hanem arról a személyről, aki szenvedést okozott neki.

13. Az egészséges szerelem arról szól, hogy mennyire boldognak érzed magad.

14. Soha ne flörtölj egy nős férfival! Ne vesztegesd az idődet! A házas férfinak nincs szüksége feleségre, hiszen már van neki egy.

15. Ha nem akarod elkészíteni a reggelit a férjednek, találj magadnak olyan partnert, aki elkészíti magának. Csak azt tedd meg az életben, amit szeretnél!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!