Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy különleges üvegpalotát épített fel ez a férfi a 20 évig gondosan összegyűjtött pezsgősüvegek segítségével. A turisztikai látványosság megközelítőleg 20 ezer üveg segítségével készült el.

A szomszédok évtizedeken keresztül nem értették, hogy miért halmoz fel annyi üveget a férfi az udvarra, de, amikor elkészült az üvegpalota, nagy csodálattal fogadták.

A különleges építmény miatt, az ukrán Zaporozhye városban lakó Vladimir Sisa igazi híresség lett. Az építkezés a múlt század 90-es éveiben kezdődött el, és 2009-ben fejeződött be.

Vladimir elmondása szerint egyáltalán nem volt könnyű ezt a fajta “építőanyagot” beszerezni, de ő nem adta fel. A palackokat, akárcsak a téglákat egy speciális anyaggal ragasztotta őket egymáshoz.

Az üvegház különleges falai télen meleget tartanak, nyáron pedig friss, hűvös levegővel örvendeztetik a tulajdonosát. Vladimir nagyon büszke a lakására, különös örömmel tölti el, hogy sikerült egy rendhagyó és környezetbarát házat építenie.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!