Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A női vonzerő számos cikk, film és tévéműsor témája. És vannak bizonyos tulajdonságok, amiket a férfiak különösen értékelnek egy nőben.

1. Amikor a vonzerő a nő második természetévé válik

Egy vonzó nő mindig odafigyel a megjelenésére. Ez persze nem azt jelenti, hogy folyton mosolyt kellene erőltetned az arcodra. Sokkal inkább azt, hogy mindig bájosnak és ragyogónak kell lenned, még akkor is, amikor egyedül vagy. Ne feledd, ez nem csak arról szól, hogy jól nézz ki mások előtt, hanem arról is, hogy te magad jól érezd magad a bőrödben.

2. Amikor egy nő szereti önmagát

Bármivel is foglalkozzon, soha nem hajszolja magát a teljes kimerültség szélére. Nincs értelme addig hajszolni magadat a munkába, amíg már úgy érzed, nem bírod tovább, sőt, azért sem szabad túlhajszolnod magadat, hogy a szeretteidet boldoggá tedd – ez az út nem vezet sehová.

Ha azonban el tudsz lazulni, és nyugodt vagy, akkor sokkal hatékonyabban el tudod végezni a feladataidat a munkában és otthon egyaránt. Figyelj rá, hogy mindig feltöltődj energiával, hogy egészséges és boldog maradj, és hogy mások életébe is képes légy egy kis fényt vinni.

3. Amikor egy nő a lelki jólétét helyezi előtérbe

Nem lehet egykönnyen kihozni a sodrából, és nem veszi személyes sértésnek az élet apróbb kellemetlenségeit. Semmi sem lehet rosszabb, mint ha azt gondolod, hogy a sors ellened van!

A világon minden embernek lenne oka az önsajnálatra. Az viszont már teljesen rajtunk áll, hogy valóban csak sajnáljuk magunkat, és a sorsot hibáztatjuk, vagy teljes mértékben kihasználunk minden lehetőséget a fejlődésre.

4. Amikor egy nő tudja, hogyan kell fogadni a bókokat

Egy stílusos nő mindig a figyelem középpontjában áll. Tudja, hogy fogadja a bókokat és az elismerő pillantásokat. Nem riad vissza a népszerűségtől, de azt sem hagyja, hogy ez elvakítsa. Pontosan tisztában van a saját értékével.

Ha egy kollégája bókol a megjelenésének, nem hárítja el a bókot azzal, hogy „Ugyan már, ez csak egy régi pulóver”, hanem elfogadja, és megköszöni azt. Amikor valaki azt mondja neked, hogy szép vagy, ne hárítsd el a bókot valami olyasmivel, hogy „kövér vagyok”, vagy „csúnya vagyok”, hanem próbáld meg néhány percig te is szépnek látni magadat a másik szemszögéből nézve.

5. Amikor egy nő jól érzi magát a bőrében

Ha még mindig úgy gondolod, hogy egy csinos nőnek feltétlen darázsdereka kell, hogy legyen, ideje megfeledkezned erről és a hasonló sztereotípiákról. Bármilyen testalkatú nő – legyen akár vékony, vagy teltkarcsú – egyaránt vonzó lehet, ha kiemeli a nőiességét.

Ahhoz, hogy egy nő vonzó legyen, nem kell feltétlen szűk farmert és két számmal kisebb ruhákat viselnie, a viseletnek harmóniában kell lennie a testtel. Minden nő gyönyörű, ha nem a modern divat és társadalmi elvárások szemszögéből szemléljük.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!