Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokszor kérdezték már, hogy ha tehetném, visszamennék-e az időben 10 évet? A válaszom pedig mindig az volt, hogy: soha. Végre megbékéltem önmagammal, elfogadtam azt, aki vagyok kívülről-belülről, és megértettem, hogy mi dolgom a világban!

A megélt tapasztalatot semmiért nem cserélném, minden egyes pillanat, tapasztalat és történés szükséges volt, hogy az legyek ma, aki vagyok. Végre birtokában vagyok annak az erőnek, hogy tisztelni és szeretni tudjam magam!

Most már azt is tudom, hogy az érett nők miért magabiztosabbak és vonzóbbak!

1. A szépség az első gyerek születés után teljesedik ki

A szülés után a nő valami különleges belső ragyogással töltődik fel. Nagyon nehéz ezt elmagyarázni, de sokkal erősebb, magabiztosabb, vonzóbb és kiteljesedettebb lesz. Birtokában lesz egy olyan őserő, amit senki sem vehet el tőle.

2. A szépség egy nagy csalódás után teljesedik ki

Azok a nők, akik átéltek egy nagy csalódást, vagy átmentek egy krízisen, sokkal ragyogóbbak, tele vannak önbizalommal. Az ilyen nőkre mindenki irigykedve tekint, hiszen valami olyan hatalom van a kezükben, ami megmagyarázhatatlan.

3. A szépség a megfelelő férfi érkezésével teljesedik ki

A szerelmes nő ragyog, belülről sugárzik, tündöklő, kedves és mindenkit levesz a lábáról. Az ő szíve viszont egyetlen férfiért dobog, azért, aki mellett kiteljesedett és boldog életet élhet. Egy nő, ha megtalálja a megfelelő férfit, sokkal boldogabb és szebb lesz.

4. A szépség akkor teljesedik ki, amikor megtanul szeretni a nő

Egy boldog nő szereti és szívéhez öleli az egész világot. Ragyog és örömét leli abban hogy szeretetét mindenkivel megossza Tisztába van vele, hogy a szeretet a legfontosabb dolog a világon, segítségével az összes akadály leküzdhető.

5. A szépség és a nyugalom kéz a kézben jár

Nézd csak meg Monica Bellucci képeit, mennyire nyugodt és csodálatosan szép. Ránézel, és olyan szeretnél lenni, mint ő. Az idő múlásával a nők egyre kiegyensúlyozottabbak, tisztában vannak önmagukkal, nem stresszelnek már felesleges dolgokért, és így sokkal szebbé válnak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!