Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor okostelefont vásárolunk, képernyője csillogóan fényes, azonban néhány héten belül kezdenek megjelenni rajta a foltok, maszatolások és karcolások. Bármennyire is óvjuk, az ujjainkkal érintkezve rongálódni fog a képernyő. Mutatunk egy pár természetes módszert, melyek segítségével újra tisztává varázsolhatjuk a képernyőt.

mobiltelefon-szodabikarbona

1. Fogkrém
– a hagyományos, nem gél alapú fogkrémet válasszuk. Tegyünk egy keveset belőle egy puha rongyra, és töröljük át vele a telefon képernyőjét. Ezután egy nedves ronggyal is töröljük tisztára.

2. Autó-karcmentesítő
– a telefon képernyőjére is használhatjuk ugyanazt a karcmentesítőt, mint, amit az autókhoz alkalmaznak.

3. Csiszolópapír
– hihetetlennek tűnhet ez a megoldás, de a legfinomabb csiszolópapírt választva tökéletes eredményt érhetünk el. Mielőtt nekifognánk a kipróbáláshoz, egy hasonló felületen végezzünk teszt-csiszolást.

4. Szódabikarbóna
-2:1 arányban keverjünk el szódabikarbónát és vizet. A keletkezett pasztával töröljük át a telefon képernyőjét. Majd egy tiszta ruhával távolítsuk el a szódabikarbóna maradványokat.

5. Baba púder
– ez is egy nagyon hatékony módszer. Ugyanúgy alkalmazzuk, mint a szódabikarbónát.

6. Növényi olaj
– egy csepp olajjal tisztára törölhetjük a képernyőt, és segítségével rövid időn belül visszanyerjük a régi csillogást is.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!