Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A stílus sosem a divat kérdése, nem kell görcsösen hajszolni a divatot ahhoz, hogy jó megjelenéssel és stílusosan éljük a mindennapjainkat.

Már csupán néhány jó minőségű alapdarab elegendő ahhoz, hogy ruházatunk mindig fess és lehengerlő legyen, úgyhogy uraim, figyelem, jöjjenek azok az elengedhetetlen ruhadarabok, amikért odáig vannak a nők.

1. Egy szép pár cipő

A férfiaknál talán a cipő az egyik legárulkodóbb öltözködés szempontjából. Nem is hinnénk milyen sok mindent elárulhat a személyiségünkről az, hogy milyen lábbelink állapota, színe, stílusa. Egy sötétebb, letisztult bőrcipő mindig remek választás.

2. Vékony, gombos nyakú pulcsi

Ez az örök klasszikus szinte sosem fog kimenni divatból. Szinte az össze Hollywoodi sztárt lencsevégre kapták már egy ilyen felsőben, és ez nem is csoda, ugyanis a nők szinte megőrülnek a felül lazán szétgombolt nyakrészért.

3. Fehér póló és farmer

Ezzel a párosítással sosem lőhetsz mellé. Egyszerre elegáns és kényelmes viselet.

4. V-nyakú felső

A „V” nyak jómodort sugároz, stabilitást és komolyságot kölcsönöz viselőjének, tehát ha a célod a kiszemelt hölgy hosszútávú elnyerése, akkor elő a V-nyakú pulcsikkal.

5. Felhajtott ingujj és vékony nyakkendő

Egy szempillantás alatt eltüntethetjük az öltönyök és ingek merevségét egy kis trükkel. A feltűrt ingujj és egy lazább nyakkendő azt az érzést kelti, mintha „most végeztél volna a munkával”. Így válhatsz fontos üzletemberből laza és vonzó pasivá.

6. Méretre szabott öltöny

Melyik nő ne bolondulna egy jól szabott, jó fazonú öltönyt viselő férfi után, akiből sugárzik a határozottság és az elegancia. Hidd el, megéri a befektetést.

7. Ízléses kiegészítők

A kiegészítők tárháza a férfiak számára is szinte végtelen: bőrszíjak, órák, mandzsettagombok stb. Ezekkel az apróságokkal szinte bármilyen szettet azonnal izgalmasabbá tehetsz.

8. Sapkák, kalapok

Ha figyelemre vágysz, akkor egy jól megválasztott fejfedővel elérheted. A sapkák, kalapok csakis erős egyéniségek esetén állnak igazán jól, úgyhogy elő a magabiztossággal.

9. Rendezett haj és arcszőrzet

Hiába a sok elegáns ruha és a minőségi kiegészítők hada, ha a haj és az arcszőrzet karbantartása kimarad. Egy jól belőtt frizura és egy frissen igazított szakáll alap kiindulási pont kell legyen, ha hódítani szeretnél.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!