KezdőlapHobbyA 9 éves kislány saját maga varrja a ruháit: "A ruháim divatosak...

A 9 éves kislány saját maga varrja a ruháit: “A ruháim divatosak és kényelmesek”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A coloradói Kaia Aragon még csak általános iskolás diák, de máris saját maga tervezi és varrja a ruháit. 2021 novemberében kezdte el a ruhatervezést, és azt reméli, hogy a jövőben igazi divattervező lehet. Saját tervezésű ruhái már most lenyűgözik az Instagram felhasználókat, sőt, még Vera Wang figyelmét is felkeltette.

Kaia szívesen pózol saját készítésű ruháiban, és örömmel mutatja meg alkotásait a közösségi médiában. Mindenféle ruhadarabot tervez – az egyszerű, hétköznapi edzőcuccoktól kezdve az elegáns, csillogó szövetből készült ruhákig.

„Minden modellhez máshonnan merítek ihletet. Az egyetlen dolog, ami változatlan, hogy csak szuper puha és kényelmes anyagokat használok” – magyarázta egy interjúban.

A kényelem első perctől kezdve fontos tényezőt jelentett a számára, sőt, ez volt az egyik indok, ami motiválta – úgy találta, hogy a vele egyidős lányok számára készült ruhák nem feleltek meg ennek az elvárásnak.

„Szeretek ruhákat készíteni, mert azok a ruhák, amiket az üzletek gyerekrészlegén lehet kapni, nagyon merevek és kényelmetlenek. A saját ruháim lehetőséget adnak rá, hogy szuper divatos legyek, és közben kényelmesek is. Így elmehetek egy teadélutánra, aztán rollerezhetek a parkban, anélkül, hogy át kellene öltöznöm” – magyarázta Kaia.

Minden alkotására büszke, de az egyik kedvence egy halvány rózsaszín, opálosan csillogó ruha. „A kedvenc ruhám, amit készítettem, egy fehér szatén ruha, amelyet kézzel festett anyagból készítettem” – mondta.

Kaia időnként szuperhős jelmezeket is tervez, legutóbb például egy Thor jelmezt készített el, még éppen idejében ahhoz, hogy azt viselhesse a Thor: Love and Thunder vetítésén a moziban.

Kaia Rae Designs néven futó Instagram profilját az édesanyjával közösen vezetik, és rendszeresen osztanak meg frissítéseket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet