Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tenyérjóslás nem csupán a tenyér vonalait vizsgálja, hanem más, az asztrológiához kapcsolódó, kevéssé ismert szimbólumokat is. Azt mondják, hogy a csillagoknak, amelyek a zodiákus jegyeit irányítják, a tenyerünkön is megvannak a lenyomatai, gyűrűk formájában.

Az ujjak tövében néhány személynél megjelenhetnek ezek a kanyarulatok, vagy félkör alakú ívek, amelyeket a tenyérjósok gyűrűknek, a sors misztikus szimbólumainak neveznek. Összesen három ilyen gyűrű létezik, mindegyik egy csillaghoz kapcsolódik, és mindegyiknek megvan a saját jelentése.

A Jupiter gyűrű

Ez egy ívelt vonal, teljes vagy törött, az mutatóujj tövében. Csak nagyon kevés személy rendelkezik ezzel a gyűrűvel, ők jó vezetői képességekkel rendelkeznek, nagy akaraterővel, és gyakran kerülnek vezető pozícióba. Értelmesek, idővel kivívják mások tiszteletét és elismerését, toleránsak, megfontoltak, nagy csoportokat képesek vezetni, vagy törvényeket kezdeményeznek a közösség érdekében. Egyaránt válik belőlük jó tanár, kutató, politikus, vagy ügyvéd.

A Szaturnusz gyűrű

Ez a második gyűrű a középső ujj tövénél helyezkedik el, egy ívelt vonal, ami általában a mutatóujj tövéből indul ki, és körülveszi a középső ujj alsó részét. Sokkal ritkább, mint a Jupiter gyűrű, és titokzatosabb is. Általában introvertált, visszahúzódó embereknél jelenik meg, akik érdeklődnek a misztikus és vallási kérdések iránt.

Megjelenhet zarándokoknál, sámánoknál, mély vallási meggyőződésű személyeknél, vagy filozófusoknál is. Ha hétköznapi embernél jelenik meg, rejtett természetre, pesszimizmusra való hajlamra utalhat, olyan személyre, aki nagy ideálokat állít maga elé, de nem tud örülni az élet apró dolgainak.

Az Apolló gyűrű

Ezzel a gyűrűvel gyakrabban találkozhatunk. Úgy tartják, hogy tehetséges és kreatív emberek rendelkeznek vele, akik kellemes és kiegyensúlyozott jellemek, de nagyon sok törődésre, ragaszkodásra van szükségük.

Apolló gyűrűjét általában pozitív tulajdonságokkal hozzák kapcsolatba, és úgy tartják, hogy szerencsét hoz az igaz szerelem meglelésében. Apolló isten a Nap megszemélyesítője volt, a fényt, az életörömöt, a szerelmet, a nagylelkűséget és a művészetet képviselte.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!