KezdőlapHobbyA "Kimerült" havat lapátoló 9 éves fiú igazi szenzáció lett az interneten

A „Kimerült” havat lapátoló 9 éves fiú igazi szenzáció lett az interneten

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 9 éves Carter Trozzolo akkor tett szert váratlan hírnévre, amikor a CTV News stábja megállította egy interjúra, miközben havat lapátolt. Miután egy hatalmas hóvihar után körülbelül 30 centis hó volt az utcákon, aznap elmaradt a tanítás, és Carter kénytelen volt segíteni a hólapátolásban, ami láthatóan alaposan kimerítette. A torontói kisfiú fáradt sóhajai több millió embert nevettettek meg.

„Fárasztó” – mondta a fiú a híradó stábjának, és egy hatalmas sóhajjal is kifejezte, mennyire kimerítőnek találja a munkát. „Bárcsak iskolában lehetnék” – tette hozzá.

Carter azt is elmondta, hogy nemcsak a saját házuk, de a szomszédok, barátok háza előtt is el kell takarítania a havat az utcában, sőt, valószínűleg olyanok is vannak köztük, akiket egyáltalán nem is ismer.

„Nagyon fáradt vagyok” – panaszolta hólapátjára támaszkodva.

A helyzetet még viccesebbé tette, hogy Carter neve alatt, ahová általában az interjúalany foglalkozását szokás kiírni, egyszerűen csak annyi szerepelt, hogy „kimerült”. A videó gyorsan elterjedt a közösségi médiában, és azóta több mint 1,5 millióan látták.

„Carter Trozzolo, a hős, akiről nem tudtuk, hogy szükségünk van rá” – írta egy felhasználó a Twitteren, egy másik pedig hozzátette: „Mindannyian Carter Trozzolok vagyunk. Megértelek.” Még Sara Bareilles énekesnő is reagált a videóra. „Carter – kimerült. Ez aranyat ér” – írta, a videóban szereplő leírásra célozva.

Még a kanadai hadsereg is együttérzését fejezte ki: „Kanada néha annyira Kanada, hogy egy szabadnap az iskolában azt jelenti, hogy havat kell lapátolnod a szomszédoknak, barátoknak és olyan embereknek, akiket valószínűleg nem is ismersz. Nézd meg Carter Trozzolót. Légy olyan, mint Carter Trozzolo” – írták.

Amikor másnap újabb iskolaszüneti napot rendeltek el, a CTV News stábja újabb interjút készített a fiúval, aki még mindig nagyon kimerült volt.

„Fáradt vagyok. Mindig fáradt vagyok” – mondta Carter panaszosan. Édesanyja, Rachel DiSaia, azt mondta, megérti, miért lett olyan népszerű a videó.

„Mostanában sokan azonosulni tudunk az ilyen nagymértékű kimerültséggel. Szerintem sok ember érzéseit hűen kifejezte” – mondta.

„Igyekszünk a lehető leghasznosabb módon részesei lenni közösségünknek. Szóval hajlamos vagyok a szomszédok háza előtt is ellapátolni a havat. Carter segített ebben az elmúlt pár évben. De elérte azt a kort, hogy egy részét egyedül is meg tudja csinálni. Nagyon hálás vagyok ezért, és ez nagy változást jelent az utcában” – tette hozzá DiSaia.

Ami Carter látványos, kimerült sóhajait illeti, az édesanyja szerint ez rendkívül jellemző a fiára. „Nagyon drámai korszakában van. Akár a kedvenc ételét is elkészíthetném neki, és akkor is hasonló sóhajt kapnék” – magyarázta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet