Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Melyik nő érdekli a férfit?

Hoztunk egy jó kis izgalmas rejtvényt. A megfejtés nem igényel különösebb matematikai vagy logikai ismereteket, és mégis nem árt, ha egy picit gondolkozol rajta. Nézd meg az alábbi képet, majd döntsd el, hogy szerinted melyik nő keltette fel a férfi érdeklődését.

Segítségedre lehet, ha figyelembe veszed a testtartást és a nonverbális jeleket. Gondolkozz egy kicsit, vedd számba az összes árulkodó jelet, majd miután döntöttél, nézd meg, hogy mi a helyes válasz.

A második képen leleplezzük, a megfejtés az 1-es számú nő.

Miből is derül ez ki? Minden ember hajlamos inkább azok felé nyitni, akár tudatosan, akár tudat alatt, akik felkeltik az érdeklődést. Ezt a képen is láthatod, hiszen a férfi teljes testével az 1-es számú nő felé van fordulva. Azok, akik a testbeszéd szakértői, úgy tartják, hogy aki felé mutat mind a két lábfej, az iránt mutatunk inkább érdeklődést.

A 2-es és 3-as számú nőtől szinte teljes egészében elfordul a férfi, csupán az arca az, ami egy kicsit 2-es számú nő felé irányul, bizonyára ezt kívánja a beszélgetés iránya. A zsebre dugott kéz az elzárkózásról, visszafogottságról árulkodik, de a lábfejek iránya mutatja, hogy merrefelé tart az érdeklődés.

Ha tetszett a teszt, oszd meg ismerőseiddel is!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!