KezdőlapHobbyA menhelyi kutya először találkozik új gazdájával és nem tudja abbahagyni az...

A menhelyi kutya először találkozik új gazdájával és nem tudja abbahagyni az ölelését

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Maggie megannyi szívszorító fájdalmon ment keresztül, míg hosszú idő után végre rá nem lelt arra a családra, akik mellett nyugodtan és vidáman élheti le hátralévő kutyaéveit.

Mary McCraw és férje, Mark, csupán néhány hónapja vesztették el egy daganatos betegség miatt a kis kedvencüket, Mischka-t, de máris egy újabb négylábúval bővült a család. Ám ezt még ők sem gondolták, hogy létezhet egy olyan eb, aki ilyen gyorsan feledtetni tudja a veszteségüket.

„Elolvadt a szívem tőle” – meséli McCraw. „Csupán néhány hónapja vesztettük el az első kutyánkat mielőtt találkoztunk volna Maggie-vel, de azóta sem éreztünk az első találkozásunkhoz hasonlót.”

A nagy találkozásra a Halfway There Rescue nevű menhely kerített sort, és Maggie kisugárzása azonnal megfogta az idős házaspárt.

„Lehajoltunk hozzá és már néhány perc után úgy simult hozzánk, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. A története pedig végképp magával ragadott. Rögtön úgy érezte, hogy mellettünk a helye” – mondta.

Maggie előző gazdái nem voltak túl kedvesek az ebbel, ugyanis sokat tartották láncra verve, sőt olykor kínozták és éheztették is szegény ebet. Az állatmentőknek sikerült kimenekíteniük a szörnyű körülmények közül és titkon abban reménykedtek, hogy mihamarabb sikerül egy szerető családod találni Maggie számára, hiszen nagyon ki volt éhezve a szeretetre és törődésre.

„Ő volt az egyik legaranyosabb kutyus, aki megfordult a menhelyünkön” – teszi hozzá Andra Mack, menhely egyik munkatársa. „Amikor Maggie meglátta az idős házaspárt és az öreg úrral egymásra néztek azonnal mindenki érezte, hogy ez egy olyan tökéletes és erőteljes momentum, mintha csak egy filmben lennénk. Mintha csak egymásnak teremtették volna őket.”

@pittiesfromheaven This was Demi (now Maggie) meeting her new dad for the very first time. It's like they had known each other for years ❤️😍 this is why we foster. This is the moment a neglected dog becomes part of a family #pitbullsoftiktok #rescuedogsoftiktok #fosterpuppiesoftiktok #adoptdontshop #loveatfirstsight ♬ It Had To Be You – Frank Sinatra

Maggie élete azóta csupa vidámság, ugyanis az örökbefogadó szülei mindent megadnak neki, amire csak szüksége van.

„Maggie mindannyiunk életébe vidámságot hozott és minden egyes nappal szebbé teszi az életünket. Elég csupán a szemébe nézz, hogy úgy érezd, a világ máris egy jobb hely” – összegezte McCraw.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet