KezdőlapHobbyA nő megmenti a hőségben leláncolt "haldokló" kutyát, aki megöleli, hogy köszönetet...

A nő megmenti a hőségben leláncolt “haldokló” kutyát, aki megöleli, hogy köszönetet mondjon neki

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy nő egy elhagyatott úton járva nyugtalanító látvánnyal szembesült: egy oszlophoz láncolt kutyákra lett figyelmes a perzselő hőségben. A kutyák rendkívül zaklatottnak és idegesnek tűntek. A nő eleinte azt feltételezte, hogy gazdáik valahol a közelben lesznek, hamarosan azonban rájött, hogy a kutyákat talán korábban, az éjszaka folyamán hagyták magukra.

Ez a gondolat egész éjszaka nem hagyta nyugodni, ezért másnap visszatért a helyszínre, ahol a tehetetlen állatokat még mindig a napon találta, láncra verve. Az időjárási viszonyok és a terület, ahol megtalálta őket, arra engedett következtetni, hogy éhesek és kiszáradtak. A nő szerint úgy tűnt, hogy a halál küszöbén állnak.

“Láttam napokig elhagyott kutyákat élelem, víz és menedék nélkül, akik a több mint 37 fokban haldokoltak. Kétméteres láncokra voltak kötve, mozdulni sem tudtak. Vártam, hátha valaki segít rajtuk, de nem tudtam éjszaka aludni, ezért megmentettem őket” – mesélte a nő.

A nő egy másodperces sem habozott, azonnal betette a kutyákat a kocsija hátsó ülésére, egyik kölyökkutyát az anyósülésre tette, és kontrollálatlanul zokogni kezdett az állatokat ért igazságtalanság miatt. A nő lefilmezte a mellette lévő kutyát.

A kiszáradt és megriadt kutya a nőt figyeli, aki megpróbálja őt megvigasztalni, miközben elhajt a helyszínről. Ám amikor megmentője könnyekben tör ki, a kutya olyat tesz, amitől mindenki szava eláll. A kutyus ugyanis azzal próbálja kifejezni háláját a megmentéséért, hogy megöleli a nőt.

Annak ellenére, hogy ő is bizonytalan helyzetben van, kinyújtja a mancsát, hogy megvigasztalja a nőt – írja az I Heart Dogs.

Még a fejét is a nőhöz dörgöli annak reményében, hogy az jobban érezze magát. Ezt látva a nő megfogadta, hogy innentől kezdve segít nekik jobb életet biztosítani.

“Percekkel később az egyik kutya többször is a kezem után nyúlt, szeretetet kérve. Megszakadt a szívem, hogy elhanyagolták és haldoklik, nem haragudott rám, hanem hálás volt. Elkezdtem sírni. Nem tudtam elhinni, hogy ennyi szeretet érkezett egy olyan állattól, akivel ilyen csúnyán elbántak” – osztotta meg a nő.

Szerencsére a nő közbelépése segített megmenteni a kölyköket a szörnyű végtől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet