Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szívvonal az egyik legfontosabb a tenyér vonalai közül. Sokat elárul az ember egészségéről, hiszen összeköttetésben áll a legfontosabb szervünkkel, amely fenntartja az életet.

Ez a vonal megmutatja az ember lelkiállapotát, így az érzelmeit, a családjával, barátaival, egyáltalán a külvilággal fenntartott kapcsolatait is leírja.

A szívvonal hossza

A szívvonal hossza fontos paraméter, amely nagyban befolyásolhatja az ember szellemi életének minőségét.

Ide tartozhat: belső világunk állapota, a környező valóságról alkotott képünk, a párkapcsolatok, a családtagokkal és másokkal való kapcsolatok. A hosszú szívvonal jó jel. De ez bizonyos okokból nem adatik meg mindenkinek. A szívvonal hossza attól függ, hogy hol kezdődik a tenyéren.

A

Az ilyen vonal tulajdonosa nem tud igazán szeretni. A kapcsolatai középpontjában mindig az anyagi és érzéki javak állnak. Általában éber, értelmes emberek, akik nagyon függetlenek. Egoisták, nehezen döntenek, és nehezen kommunikálnak másokkal.

B

Az ilyen hosszúságú szívvonal arra utal, hogy az ember nem tapasztal teljes boldogságot a személyes kapcsolataiban anyagi jólét nélkül. Ezek az emberek realisták, nincsenek elvárásaik másokkal szemben. Türelmesek, és ezért kivívják mások tiszteletét.

C

Ha a szívvonal a mutatóujj alatt kezdődik az jó jel. Az ilyen típusú emberek idealisták. Számukra a szeretett személy általában az imádat szimbóluma. Teljes szívből tudnak szeretni, könnyen kiépítik a bizalmat és a kommunikációt a körülöttük lévőkkel. Ez megnyugtatja és elégtétellel tölti el őket. De néha túlságosan érzékenyek és sebezhetőek. Az ilyen típusú emberek általában akkor is boldogok, ha egyedül vannak.

D

Azt mondják, hogy akinek ilyen alakú a szívvonala, annak az a küldetése, hogy segítsen másokon. A leggyakrabban emberszeretők, jótékonyak, türelem és odafigyelés jellemzi őket. Ezért megkapják mások szeretetét.

Ne keseredj el, ha elégedetlen vagy a szívvonaladdal. Legalább tudni fogod, mik azok a negatív tulajdonságaid, amelyekre oda kell figyelned, és mik azok a tulajdonságok, amiken még dolgoznod kell. Tudd, hogy a vonal helye és hossza csupán azokat a lehetőségeket jelenti, amelyeket induláskor kapsz.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!