Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az „Evolve MMA” cég alkalmazottai valószínűleg úgy gondolják, ők a legszerencsésebbek a világon. A cég alapítója és elnöke, Chatri Sityodtong, felajánlotta nekik a lehetőséget, hogy a Maldív-szigeteken pihenhessék ki magukat. A gazdasági nehézségek ellenére a csapat 2016 folyamán 30%-kal növelte a társaság eszközállományát.

Nem is akármilyen nyaralásban volt részük, egy ötcsillagos üdülőhelyen pihenhettek. Sityodtong több mint félmillió dollárt áldozott erre az álomutazásra.

Az Evolve MMA harcművészeti akadémiák láncolatát működteti és az MMA (mixed martial arts, vagy kevert harcművészetek) egyik legjobb csapatát irányítja. A Maldív-szigeteken tett kiránduláson részt vettek a cég oktatói, alapítói és harcosai.

Chatri Sityodtong thaiföldi és japán származású. Ő alapította a ONE bajnokságot (ONE Championship), amely Ázsia legnagyobb sporteseményének számít.

Az alkalmazottak sikereit már korábban is jutalmazta nyaralásokkal, az akkori célpontok Bali, Thaiföld és Indonézia voltak. Így mond nekik köszönetet, és így motiválja őket.

Egy interjúban Sityodtong azt nyilatkozta: „Az alkalmazottaim közül sokan szeretnének utazgatni a világban, de nincs rá lehetőségük. A csapatom tagjainak nagy része szerény anyagi háttérrel rendelkezik.

Valamilyen tragédia vagy szerencsétlenség miatt nagy szegénységből származnak. Számukra az Evolve a legjobb lehetőség, hogy kijussanak a szegénységből, és megvalósíthassák az álmaikat.”

Azt is hozzátette: „Ezek a jutalmak az őszinte hálám apró szimbólumai. Minden évben magamra vállalom egy ilyen luxuskirándulás teljes költségét. Az úti célok teljesen váratlanok lehetnek.”

Sityodtong nagylelkűségét magyarázhatja az a tény is, hogy gyerekkorában az ő családja is nagy szegénységben élt. Egy bizonyos ponton még a fedelet is elvesztették a fejük fölül, és napjában csak egyszer engedhették meg maguknak, hogy egyenek.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!