KezdőlapHobbyAutója alatt talált rá a súlyosan bántalmazott kutyára, miután megmentette az életét,...

Autója alatt talált rá a súlyosan bántalmazott kutyára, miután megmentette az életét, örökbe fogadta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az egykori rendőrtiszt, Brad Chambers egy nyüszítő, erősen vérző kiskutyát talált egyik nap a kocsija alatt. Mint az utólagos vizsgálatok során kiderült, a volt gazdája hét késszúrást ejtett a pitbull kölykön.

“A kutyának nagy nehezen sikerült megszöknie a bántalmazó gazdája elől, a kocsim alatt keresett menedéket. Az egyik szúrás annyira mély volt, hogy sajnos a légcsövét is megsértette. Ha nem találok rá időben, nem biztos, hogy túlélte volna” – mesélte Brad.

A volt rendőrtiszt szerencsére rendelkezett némi tapasztalattal, már az életmentés területén, gyorsan elővette az autójából az egészségügyi felszerelést, és nekifogott ellátni Smoker sebeit.

“Hirtelen levegővel telt fel a mellkasa, a tüdeje és a szíve körül. Megijedtem, hiszen az állapota rohamosan romlani kezdett. Éppen ezért hívtam az állatmentőket, akik a suffolki állatkórházba szállították” – mesélte Brad.

A műtétek eléggé költségesek voltak, Brad a saját zsebéből fizette ki a több, mint 15 ezer dollárt, de szerencsére Smoker szépen gyógyul, és egyre jobban van. Brad örökbe fogadta a kutyust, új életet és új otthont ajándékozott számára.

“Imádom a kutyákat, Smokertől pedig már most rengeteg szeretetet kaptam. Úgy gondolom, nem fogok unatkozni a közeljövőben, csodálatos évek elé nézünk a hálás pitbullal” – mesélte Brad.

Smoke szépen fejlődik, jól gyógyul és hamarosan okleveles terápiás kutya lesz belőle.

Fotó:  Brad Chambers

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet