KezdőlapHobbyAz ápolónő örökbe fogadta egy beteg kutyáját, hogy az a férfi mellett...

Az ápolónő örökbe fogadta egy beteg kutyáját, hogy az a férfi mellett lehessen, amíg felépül

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ez az ápolónő minden elvárást felülmúlt. Befogadta páciense kutyáját, hogy a férfi láthassa kedvencét, amíg betegségéből lábadozik.

Jennifer a New York állambeli Rómából a The Grand Rehabilitation and Nursing Home-ban dolgozik. Egyik páciensének le kellett mondania a kutyájáról, amikor kórházba került, és a férfi a Rome Humane Society állatmenhely gondjaira bízta kedvencét.

Fotó: @TheGrandAtRomeADHC

Az ápolónő azonnal felkereste a menhelyet, és örökbe fogadta az állatot, hogy a beteg közelében lehessen. Tudta, hogy a kutyához való közelség valószínűleg elősegíti a gyógyulást, ugyanakkor kedvence puszta jelenléte nemcsak a beteg gyógyulásához járulhat hozzá, de fel is vidíthatja őt.

Így a kutyus és gazdája újra találkozhatott, és a férfi minden bizonnyal kimondhatatlanul örül, hogy rendszeresen láthatja kedvencét, miközben felépül. Jennifer karácsony előtt néhány nappal örömet és szeretetet vitt egy betege életébe, és ezáltal különlegessé tette az ünnepet mindkettőjük számára.

Fotó: @TheGrandAtRomeADHC

Ez az ápolónő nemcsak a felépülésben segítette a betegét, de azt is éreztette vele, hogy szeretik és értékelik őt.

„Bármit tesztek, tegyétek szívből, mintha az Úrnak és nem embereknek tennétek. Hiszen tudjátok, hogy az Úrtól jutalmul kapjátok az örökséget. Urunknak, Krisztusnak szolgáljatok.”Kolosszeieknek írt levél 3:23-24

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet