KezdőlapHobbyAz édesanya Mauglinak nevezi a lányát, aki négykézláb jár a lakásban hat...

Az édesanya Mauglinak nevezi a lányát, aki négykézláb jár a lakásban hat kutyájukkal, és együtt eszik velük

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy édesanya Mauglinak becézi a saját lányát, aki a család hat német juhászával nevelkedik, és nemcsak négykézláb jár a kutyák közt, de megpróbál enni a kutyaeledelből is.

A 14 hónapos River Shell egy családi házban nevelkedik hat német juhásszal, és mivel hihetetlenül erős kötelék alakult ki közte és az állatok közt, édesanyja, a 31 éves Ashley Shell szerint pontosan olyan, mint Rudyard Kipling híres könyvének főhőse, Maugli.

Az édesanya bevallotta, hogy kislánya születésekor még aggódott amiatt, hogy viselkednek majd a nagytestű kutyák az újszülöttel, de gyorsan megnyugodott, amikor látta, milyen barátságosan fogadták a csecsemőt, és rögtön úgy bántak vele, mintha ő is egy lenne közülük.

De River is nagyon szereti a kutyákat, Meeka, Kai, Ryker, Koba, Brenna és Roma a legjobb barátai, és folyton együtt játszana velük. Sőt, annyira jól érzi magát közöttük, hogy elkezdte utánozni a viselkedésüket.

Amellett, hogy négykézláb mászkál a lakásban, még a kutyaajtót is használni kezdte. Az oklahomai Tulsában élő Ashley nemrég közzétett egy videót, ami bemutatja az idáig megtett útjukat: az első képkockákon River még csak újszülött, és a kutyák szeretettel veszik körül, egy újabb képen pedig már az látható, ahogy a kislány az állatok vizes táljával játszik.

A videón közben a következő felirat olvasható: „A kisbabám kutyák közt nevelkedett, és néha azt hiszem, ő is kutyának képzeli magát.”

Úgy tűnik a kis River nagyon is otthonosan mozog az állatok között, játszik a játékaikkal, és titokban az ételüket is megpróbálja megenni, amikor csak hozzájuthat. A videón az is látszik, amint az édesanyja megpróbálja kiszedni a kutyakeksz darabjait kislánya szájából.

A TikTokon közzétett videót már több mint 9 millióan látták, és több mint 2 millió felhasználó kedvelte azt, és nyilvánított véleményt.

Ashley így jellemezte lánya és a kutyák különleges barátságát: „Körülbelül nyolc hónapos korában elkezdte figyelni őket, és megpróbálta utánozni, amit csinálnak. Szeret a kutyák vizével játszani, ha elfelejtjük felvenni azt a földről, és minden alkalommal, amikor csak lehetősége van rá, megpróbál titokban lenyúlni a kutyaeledelből.”

Az édesanya azt is elmondta, hogy River általában elmosolyodik, amikor meglátja a kutyákat, megpróbálja kimondani a nevüket, és nagy szeretettel ölelgeti őket. „River még most tanulja, hogy legyen gyengéd velük, simogatja, és ölelgeti őke.” – mondta Ashley.

A legtöbb felhasználó aranyosnak találta a videót, és néhányan szintén a Dzsungel könyve főhőséhez hasonlították a kislányt, míg mások megjegyezték, hogy valószínűleg erős immunrendszere lesz.

„Nagyszerű immunrendszere lesz. Szerintem ez fantasztikus!” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Ez a legaranyosabb dolog, amit valaha láttam.”

A videó egy másik édesanyának is megtetszett, aki azt írta: „Milyen boldog, imádnivaló baba.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet