KezdőlapHobbyAz első dolog, amit a képen látsz, megmutatja, mire vágysz a legjobban...

Az első dolog, amit a képen látsz, megmutatja, mire vágysz a legjobban ebben a pillanatban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Több tudós tanulmányai azt mutatják, hogy a különböző emberek személyiségüktől függően eltérő módon értelmezhetik, amit ugyanazon a képen látnak.

Arra a következtetésre jutottak, hogy a szemünk ugyanazokat az elemeket érzékeli, de az agyunk azokat választja ki ezek közül, ami a legfontosabb a számunkra.

Íme, egy ilyen kép, az alábbiakban pedig megtalálhatod az egyes elemek jelentését is.

A csecsemő: Ha először az újszülöttet láttad meg a képen, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy máris szülővé szeretnél válni. A tesztet kidolgozó pszichológusok szerint ez olyan emberre vall, aki szeret időt fordítani saját magára.

Szükséged van egy lélegzetvételnyi időre, hogy magadra találj? Nyugodtan mondd el a környezetednek, hogy nagyobb térre van szükséged, és szánj rá elegendő időt, hogy újra a legjobb formádban lehess.

A szerelmes pár: Ha a képen látható boldog párt láttad meg először, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy párkapcsolatra vágynál, hanem azt, hogy szereted a barátaidat, és hiányoznak neked azok a közeli szeretteid, akikért a világon bármit megtennél.

A fák: Ez az elem azt mutatja, hogy aktív, kellemes, élénk személyiség vagy, élettel teli, és mindig nyitott az új dolgokra. A változás nem jelent nagy problémát a számodra, és úgy érzed, hogy ebben az időszakban új kihívásra van szükséged.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet