Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balul sült el a lakásátalakítás! A férjnek nem tetszett az új hálószoba!

Mindig is népszerűek voltak és biztos azok is maradnak az otthon-átalakítós műsorok, amikor egy kiválasztott személy, pár, vagy család lakását szakértők, munkások, designerek, lakberendezők bevonásával teljesen átalakítják. Természetesen a legtöbb ilyen műsor happy end-el ér véget, de ahogy az alábbi videóba is látni fogjuk, ez nem mindig így van.

Az alábbi videó egy 2015-ben készült felvétel, mégpedig a brit Your Home in their Hands című műsor egyik része, amelyben a Geoghegan család otthonát alakították át. A The Guardian lapban megjelent kritikában a szerző a műsort kegyetlennek nevezte, mert állítása szerint a szerkesztők nem mindig arra mennek rá, hogy csak jól végződjön az átalakítás, hanem igyekeznek a lakók ízlésvilágától eltérő megoldásokat, színeket alkalmazni, hogy biztosra vehető legyen a csalódás. Ez talán logikus lépés a műsor nézettségének növelése érdekében, viszont emberileg már elítélendő – fogalmaz a kritikus.

Na, de térjünk vissza a videóhoz, ahol a Geoghegan házaspárt kalauzolja végig Celia Sawyer műsorvezető, viszont mikor a hálószobába érnek, a férj, John nem fogja vissza magát, zsúfoltnak és szörnyűnek nevezi a színes, kidekorált helyiséget.

“Olyan, mintha a gyerekek játszószobája lenne, egyáltalán nem hasonlít egy hálószobához, szörnyű, nekem túl sok” – közölte John. A feleség, Rachel visszafogottabb volt, elmondta, hogy tetszenek a színek, de John szerint neje csak túl udvarias volt, és nem merte megmondani, hogy bizony, neki is sok lett, amit a designer művelt a hálószobájukkal.

Te mit gondolsz?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!